Originally Posted by
Dalaman
Egeen attığı kaplarla yatırımcıyla resmen dalga geçiyor. Neymiş yönetim kurulu üyesi hastalanmış da iyileşene kadar toplantılara gelemeyecekmiş...Muhasebe müdürü emekliliğini istemiş de emeklilik işlemi yapılana kadar görevine devam edecekmiş.
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Millet kayıtlı sermaye tavanını bildiriyor(Hektaş) bizimki de 23 Ocakta emekli olacak olanı 5 Ocakta şeffaf bir şekilde bildiriyor ne var bunda
Bakarsın Egeen de kayıtlıya geçeceğim hele şu emeklilik bir hallolsun der
Hektaşa düşen haber!
Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim
Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim
Özet Bilgi Kayıtlı Sermaye Tavan Artışı ve Süre Uzatımı hakkında
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir
Açıklama mı ? Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 06.01.2026
İlgili İşlem Kayıtlı Sermaye Tavanı Artırımı
Mevcut Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 8.500.000.000
Yeni Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 25.000.000.000
Kayıtlı Sermaye Tavanı İçin Son
Geçerlilik Tarihi (Yeni)
31.12.2030
Tadil Edilecek Ana Sözleşme
Madde No
7
Ek Açıklamalar
Yönetim Kurulu'muzun 06 Ocak 2026 tarihli toplantısında; Şirketin kayıtlı sermaye tavanının 8.500.000.000 TL'den 25.000.000.000 TL' ye çıkartılmasına, 2027 yılı sonuna kadar olan
geçerlilik süresinin 2030 yılına uzatılmasına ve dolayısıyla şirketimiz esas sözleşmesinin "Sermaye" başlıklı 7. maddesinin tadil edilmesine,
Bu amaçla; Sermaye Piyasası Kurulu ve T.C. Ticaret Bakanlığı'ndan gerekli izinlerin alınmasına ve izinlerin alınmasını takiben değişikliklerin, yapılacak ilk genel kurul toplantısında pay
sahiplerinin onayına sunulmasına ve bu konularda işlem yapabilmesi için Genel Müdürlüğün yetkili kılınmasına karar verilmiştir.
Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.
"Yâ Kâfi el-Müvessîlimâ halaka mîn ata’i fazlihî!" ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Yer İmleri