Ons gümüş 4 yada 5 defa 76 civarlarında zorlandı sonunda yükseliş yaşadı..Tahminim 76 civarlarına düşüş yaşamadığı sürece sıkıntı yoktur dahası 100 dolar beklentisi vardır ytd..
Ons gümüş 4 yada 5 defa 76 civarlarında zorlandı sonunda yükseliş yaşadı..Tahminim 76 civarlarına düşüş yaşamadığı sürece sıkıntı yoktur dahası 100 dolar beklentisi vardır ytd..
Kolombiya'ya da yapılacak olan olası operasyondan sonra emtia piyasası yukarı yönlü alevlenir mi ? Yoksa bir düzeltme olup ons gümüş fiyatı 76 dolar altına sarkar mı ? cevabı zor sorular, tahmin etmek güç. Ama herşeye rağmen dünyada jeopolitik belirsizlikler emtia piyasasını uzun süre meşgul edecek görünüyor gibi.
Son düzenleme : karayel09; Dün saat: 10:30.
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Suriye'de durum bugün karıştı. Ülkede yine iç savaş türü çatışmalar var, altın ve gümüş yine güvenli liman olma özelliğini koruyor.
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Gümüşte süper döngüye inanıyorum ve daha yolun başında olduğunu düşünüyorum ytd.
Süper döngü insan ömründe en fazla 2 defa yaşanır ytd.
Canlı izliyorum da ons gümüş de düşüşü bitti gibi 77 dolar da dengelenme yaşıyor gibi tabi piyasa gece 1 de kapanıyor.
76 dolar iyi çalıştı talep gelmesi iyi şuan 78 civarları her şey yolunda ytd..Gümüşün tertemiz grafiği var![]()
Yatırım gurusundan korkutan uyarı: Vakit geldi!
Ünlü yatırımcı Jim Rogers, ABD piyasalarının tarihindeki en uzun boğa dönemini yaşadığını belirterek büyük bir düzeltmenin kaçınılmaz olduğunu söyledi. Venezuela'daki gelişmelerin süreci tetikleyebileceğini vurgulayan Rogers, hisselerini sattığını açıklayarak güvenli liman olarak nakit, gümüş ve Çin hisselerini işaret etti.
kaynak : https://www.dunya.com/ekonomi/yatiri...-haberi-810363
Yer İmleri