Topiğine gidiyorum attığı iftiraları cevaplamak için güneysuyu arayıp yazılarımı sildiriyor![]()
Topiğine gidiyorum attığı iftiraları cevaplamak için güneysuyu arayıp yazılarımı sildiriyor![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Kulislerde Onzu 3bin500 e düşer diyorlar, S1 keyfinden mi 2 gündür taban tabana gidiyeah
Hadi onu geçtik, dün
bahriyeli işaret verirken ne didi
Ayşe tatile çık dedi
Hadi iyi tarafından bakalum o kadar düşmedi diyelim ama altı ay yatay takılırsa nolcuuk, zaman önemli
Sonuçta tradeciyiz
Ben sana kral değil mi dedim
Kurtlukta düşeni yemek kanundur
Hamdım Piştim Yandım
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Xu100 ün 12.500, 13.450, 14.800 olası hedefleri görünüyordu. SASA taş koydu. bakalım lonkör palacan nereye kadar zorlayabilecek. Ya TEB ya YKB palacanı pes derse katliam olur. Oysa önce Ayu katliamı sonra Boğa katliamı yakışırdı. Son 1 gün bakalım ne etcek. Hafta sonuna pozisyonsuz girmek gerek. Bol şanslar...
Hadiii S1 tamam... Zaten o dayanak varlıkla bile ilgisini yitirdi.
Deeee... Ons Altın için aşağı yönlü hayaller kurmak için, hele bir en azından Pivot seviyelerinin vb. altına sarkmasını beklemek lazım.
Yoksa bi sabah bir kalkmışsın, 5.xxx USD.
![]()
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Akşam 17:00 civarı volatiliteyi arttırabilirler. Flat takipteyim.
coin tarafında ripple dönmedi ama, global tarafta sıkıntı sürüyor şimdilik,..bkz mesaj 4621
bu durumda des1 direnç olur, yani dir1 e dönüşür,..
coin tafıda dönerse dir 1 yukarı geçilebilir,...şimdilik geçilemez gibi düşünmek mantıklı,...
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Yer İmleri