Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 50 kişi okumaktadır. (11 üye ve 39 ziyaretçi)
mert45, ahfado, Desidero74+, editor, indregandi, katırcı_bedri+, KısaVade, lsc+, snkleyp, Tince, Zülfü Aşkın
13745
Başlığa ait bilgiler
mert45, ahfado, Desidero74+, editor, indregandi, katırcı_bedri+, KısaVade, lsc+, snkleyp, Tince, Zülfü Aşkın
13745
Hayat hoş gerisi boş
Hayat hoş gerisi boş
Peki üst sınır ne oluyor,üst sınır dediğimiz hakkıylan pirim ödeyenlerdir,98 yoksulluk 30 açlık sınırı,beceremiyorlarsa defolup gitsinler memleti bitirdiler,ikide bir yastık altı diyorlar,ona bile düzenleme getirdiler,30 üstüne kuyumcudan kredi kartı ile alacaksın komisyon hariç,kuyumcu yüksek komisyonsuz satmaz,direkt evlere gireceğiz arama yapmıyacağız diyorlar bu fomül peşindeler,mahsuz süreyi nisan dediler,deneyip bakacaklar,bunların halka oda gerçek halka lehine hiç karar vermez,bunun için mahkemeden hiç çıkmam,elbet bunu bir sonu olacak,gebermesek sonuna kadar uğraşacağım,ben 80 öncesi bakanlıkta üst görevdeydim,kayıp dışı ne kadar mal varsa hepsini kayıt altına aldırdım,bunlar ne yaptı hepsine çöktü,karşı çıksan neymiş halkı kışkırtıcılığa teşvik edip istdarı yıkmaya teşebbüs suçu çıkarttılar,benim iddianemelerimin çoğunda bu yazıyor,bana göre çöp bir yasa torbadan çıkmış,anayasayı tanımıyorum denilirmi,üselik bu kurumun içindekileri RTE seçti,şimdi tekrar nasıl kazanırız üçkağıtlığın peşindeler,%%50 VERSELER NE OLACAK %100 BİLE KURTARMAZ...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...46#post6889846
Ben şimdi Cuma ya gider ..bu yolunu kaybedenler için de dua edeceğim
Çok çetin bir haftalık kapanış olacak gibi ..Hayırlısı
Başlığa ait bilgiler
13723
Hayat hoş gerisi boş
Bunu yazmak zorunda hissetiğim için yazıyorum..
Uzun zamandır şöyle bir metod uygulanıyor milletin bir kısmının en karşı olacağı fikirler sosyal medyada ortaya atılıyor tartıştırılıp sanki geri adım atılmış gibi aslında amaçlanan bunun bir -iki tık altı realize ediliyor.
...
Bunları dile dolamaya hatta akıllarında bile yokken akıllarına düşürmeye gerek yok.
pıst 100 saatlikte kama formasyonu var aşağı kırılımda 2.80.6 dan geçiyor hedefi 2.77-2.78 denk geliyor.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri