Artan

110,00 10 18:10
44,24 10 18:10
12,99 9.99 18:10
49,10 9.99 18:10
35,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

18,90 -10 18:10
11,08 -9.99 18:10
17,34 -9.97 18:10
236,00 -8.44 18:10
9,23 -7.7 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

24.107.339.371,50 18:10
13.108.224.471,75 18:10
11.418.757.828,38 18:10
9.976.561.778,71 18:10
8.365.303.997,82 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 38/97 İlkİlk ... 2836373839404888 ... SonSon
Arama sonucu : 772 madde; 297 - 304 arası.

Konu: öz hakiki has gerçek riyıl viop topici

1. dünkü alanlarla bu günkü alanlar yan yana,..

artık saatlik takibe geçilmeli 5 lik ise tabiki bir tradenin konusu olarak devam edebilir,...

şu anda 5 liği dünden bu güne en noktasında bütün yazdıklarımızla birlikte test ettik,...

5 liğe ilave edebileceğim bir düşüncem bu nedenle kalmadı,...trend noktalarından trade ler gelişebilir,

sistemlerle bu gelişmler takip edilmeli,

a mavi rengi destek veya dirençlerde kullanıyorum,

örnek dünkü destek bu günkü direnç, bir dirençte çok daha yukarı da oluşmuş durumda
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. Burada herkesden bir şeyler ögreneceğim....Değişik fikir ve grafikler ile...
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

3. Ben VIOP da traderim.. Akşam eve poz taşımayı sevmiyorum...Bazen günlük bir kar hedefim tutar ise işlem yapmayı kesiyorum..Hatta ekrandan kalkıp dışarı bile cıkıyorum...Çünkü aldıklarımı geri vermemek için...Tecrübe ile sabittir bende...
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

4. [IMG][/IMG]

Pala tekrar 3 lü mavi LONG bölgesine atak yapıyor...Tabiki ben long yapmayacagım...Şort kovalamaya devam... Bugün ve yarın için

5.  Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    Ben VIOP da traderim.. Akşam eve poz taşımayı sevmiyorum...Bazen günlük bir kar hedefim tutar ise işlem yapmayı kesiyorum..Hatta ekrandan kalkıp dışarı bile cıkıyorum...Çünkü aldıklarımı geri vermemek için...Tecrübe ile sabittir bende...
    aldıklarını geri vermezsin,..
    zamanı verirsin,....zamansa enflasyon demek,..enflasyon ise kayıp,

her kayıp zamanda yapılan kayıptır,...ve para geri gelir ama zaman asla geri gelmez,

piyasa müşterilerine zamanı taşıtır,...kazancıda buradan gelir,...

6. meraklı gençler abi onun grafınıda paylaş demişler OBO da burada çalışmaması için 14100 üslerine atması gerek aşağıda kaldıkça tehlike , belki teknikçi avlamak için tuzak olabilir bunları paylaştığımda olucak anlamında değil sadece teknik bir bakış olarak kabul edilsin.
    pozisyon açıyomusun denmiş vur kaçlarım oluyor yalnız burada yazmıyorum alan dar ,ortam haber kaynaklı değişik ,zamanlamayı ayarlayamazsak zarar yazılır
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

7. 772 : WP: İsrail ve İran, Rusya aracılığıyla "birbirine karşı ilk saldırıyı başlatmama" güvencesi verdi

ANKARA (AA) - İran'daki gösteriler başlamadan birkaç gün önce, İsrail ve İran'ın,
    Rusya aracılığıyla karşılıklı olarak "ilk saldırıyı başlatmama" konusunda birbirlerine
    güvence verdiği öne sürüldü.
    Washington Post (WP) gazetesinin konu hakkında bilgi sahibi yetkililere dayandırdığı
    haberine göre, İran'da Aralık 2025'in sonlarında başlayan protestolardan birkaç
    gün önce, İsrail yetkilileri Rusya aracılığıyla İran yönetimine bir mesaj
    gönderdi.
    Mesajda, İsrail'e yönelik bir saldırı başlatmadığı sürece, İran'a saldırı düzenlenmeyeceği
    bildirildi. Buna karşılık İran da ilk saldırıyı yapmayacağını iletti.
    Yetkililere göre İsrail, İran'la gerilimin tırmanmasına yol açacak ya da İran'a
    yönelik yeni saldırıların öncüsü olduğu izlenimini vermekten kaçınmak istiyor.
    Konu hakkında bilgi sahibi iki yetkili, İranlı yetkililerin İsrail'in girişimine
    olumlu yanıt verdiğini ancak İsrail'e temkinli yaklaştıklarını belirtti.
    Yetkililere göre İran, İsrail'in müttefiki ABD'nin saldırı düzenleme ihtimalinin
    devam etmesinden endişe duyuyor.
    Öte yandan, İran'da başlayan gösterilerin İsrail ve İran'ın hesaplarını nasıl etkilediği
    ve iki ülkenin bu mutabakata bağlı kalıp kalmayacağı ise belirsizliğini
    koruyor.
    İsrailli yetkililerin, İran'a verdikleri güvencelerden geri adım atarak ABD öncülüğündeki
    bir saldırıya katılıp katılmayacakları da netlik kazanmış değil.
    - İran'daki gösteriler
    İran’da 28 Aralık 2025’te yerel para biriminin döviz karşısında hızla değer kaybetmesi
    ve ekonomik sıkıntıların derinleşmesi nedeniyle Tahran Büyük Çarşı’da esnafın
    öncülüğünde başlayan gösteriler ülke geneline yayılmıştı.
    Başkent Tahran'da 8 Ocak'ta şiddetlenen protestolar sırasında çıkan olaylar sonrasında
    ülke yönetimi internet erişimini engellemişti.
    İranlı yetkililerden olaylarda ölen ya da yaralananların toplam sayısına ilişkin
    şu ana kadar açıklama yapılmazken ABD merkezli İran İnsan Hakları Aktivistleri
    Haber Ajansı (HRANA), gösterilerde çıkan olaylarda 2 bin 615 kişinin hayatını
    kaybettiğini, 18 bin 470 kişinin gözaltına alındığını duyurmuştu.

8. yeni senaryom,

alanlar ve alanlara göre akım yönleri,...

Sayfa 38/97 İlkİlk ... 2836373839404888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •