Bir ara ereğli, sonra froto,sonra thy, şimdi Aselsan Türkiye'nin en değerli şirketi idi. Devran dönecek yine en değerli şirketler değişecek. Döngü dönecek kime uyarsa en değerli şirket o olacak.
Ömür törpüsü... para kaybı... sinir sistemine zararlı... Hayırlı işler![]()
Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine
yaw o kadar anlattık...
0,786 yani 112 yi 2 mum geçmesini bekle..2 kapanış..112 üstünde ise 1,618 yani 126 yı otur bekle..alır..
yapman gereken;
0,6190 107,3 de yarısını
0,786 yani 112 de de kalan yarısını verip,112 yi geçmediyse alttan alıp,geçtiyse de üstten alıp 126 yı beklemekti
otomotivler endeks dışı galiba ne fort ne bfren sinek avlıyor!
"Yâ Kâfi el-Müvessîlimâ halaka mîn ata’i fazlihî!" ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
1 den 2 ye fibo yu attık..yeşil kanal yükselişin 0,618 ve 0,786 sı..
ne idi prensip 0,618 de yarısını ver. soldan 1. daire..0,44 e kadar inmiş..ne yaptın lot arttırdın.yine geldi..yine ver yarısını..2.daire..yine lot arttırdın.bak yine geldi...3.daire yine lot arttırdın.
aşağıdaki daireden alamazsanda aşağıdan aldın..ne yaptın..yine lot arttırdın..
yarısıyla...daha da ilginç olanı , o yarısıyla sermayenden çok lot un oldu..devamm.
4.daire yine 0,618 bu topladığın dünya kadar yarısını yine çıktın..geçmedi..bak aşağıda dibinin yarısı kadar alsan bile dünyanın lotu..
4.daire de yine geçemedin..yine ver yarısını..5 de girdin bu sefer 0,786...geçemedi..yine ver yarısını..artık alttan topladıklarını sayamıyorum bile..
bak 0,618 den döndü..topla..sonra 0,786 yı geçti..
nereye gider dedik..bak...1,618... alır hep dedik..aldı mı?...aldı..eylül 25-ocak 2026..
teknik analiz papatya falı değildir..
biri gelmiş size bildiklerini Allah rızası için anlatıyor..amel edin kaale alın bir zahmet.1200 tl deki düşüşünde 11.000 lot la çıktım foto dan..maliyetim 86 tl idi..böyle oldu..
50 kere anlattık..kimseden de bir şey beklediğimiz yok..bu hoşunuza gitsin gitmesin..zekat tır..para vererek eğitim aldığınız adam bunları anlatmıyor..2 eğitime daha gelsinler ancak..o da ucundan..
aklı olan,feraset sahibi olan,kafası çalışan nasiplenir kardeş..yoksa titreşim muhabbetine devam..titrer durursunuz.
Yer İmleri