PETKM sarı trend veya düşen siyah kanal üst bandı izlemede. 19 veya 19.45 civarı
PETKM sarı trend veya düşen siyah kanal üst bandı izlemede. 19 veya 19.45 civarı
Portföyünüzde ki hisseleri, Borsanın içinde bulunduğu döngüden bağımsız düşünmeniz sizi yanılgıya düşürebilir.
Dandanakan hocam Ülker için tşk ya hocam kaç zamandır egser takip ediyorum abi iki senedir yatayda yatıyor bi kağıt iki senedir bir gram kar vermezmi bi aklım diyo kafayı bozup karadaki kağıtları satıp tümünü buna gömüp ekranı kapa bunda sanırım küçük yatırımcı kalmamıştır hocam detaylı bir şekilde mümkünse inceleyip detaylı bir yorum yapabilir misiniz grafikten falan pek anlamam birde hocam bu kağıda bu yıl Suriye'den dolayı güzel ekmek kapısı açılacak güzel iş alacak diye düşünüyorum bu yıl güzel hareket edeceğini düşünüyorum benimki sadece sezgi tabiki şimdiden tşk
TUPRS siysh trend 264 tl civarıdır.
Portföyünüzde ki hisseleri, Borsanın içinde bulunduğu döngüden bağımsız düşünmeniz sizi yanılgıya düşürebilir.
THYAO 315.60 üzerine atabilirse üst banda gidebilir.
Altta ortalama değerine dikkat edilerek.
Torunlar geldi ancak nerede ise okul tatili bitecek, ben onlarla kızma birader oynayayım biraz.
İyi akşamlar.
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Pandemi zamanı 10- 20 - 30 kat yükselen hisselerde 2023 ocak ayından beri durum böyle, 3 yıldır yatay testereli bir yön izliyorlar.
Ben hisselerin teknik tarafına bakıyorum, temel rasyolarını pek bilmem çokta anlamam. Topikte bu işleri iyi bilen arkadaşlar vardır mutlaka.
Yer İmleri