-

Originally Posted by
krabby
Ekmek bulamıyorsanız ahtapot yeyin.
Ahtapotun 8 kolu var. Bir de gövdesi ve başı, 2-3 tane de beyni. Toplamda en az 10 kişiyi doyurur ama sorun şu ki ahtopatlar balık gibi sudan çıkınca ölmezlermiş. Yaşamaya devam ederlermiş bir iki gün daha ve ne yazık ki bu güzeller güzeli canlıyı kafasını sert bir yere vura vura öldürüyorlarmış eti bozulmasın diye. Kafasını kesseler zehri kana karışıyormuş. Bu yüzden ahtopat satanlara, pişiren lokantalara ve yiyenlere kızgınım. Binbir çeşit balık var ille de ahtopat yemek neden?
Ahtapot yiyen ben hayvanseverim demesin. Puma da bir hayvan, Ford Puma yiyor musunuz? Cevabınız hayırsa ahtapot da yemeyin
-

Originally Posted by
Oralet_Osman
Ahtapotun 8 kolu var. Bir de gövdesi ve başı, 2-3 tane de beyni. Toplamda en az 10 kişiyi doyurur ama sorun şu ki ahtopatlar balık gibi sudan çıkınca ölmezlermiş. Yaşamaya devam ederlermiş bir iki gün daha ve ne yazık ki bu güzeller güzeli canlıyı kafasını sert bir yere vura vura öldürüyorlarmış eti bozulmasın diye. Kafasını kesseler zehri kana karışıyormuş. Bu yüzden ahtopat satanlara, pişiren lokantalara ve yiyenlere kızgınım. Binbir çeşit balık var ille de ahtopat yemek neden?
Ahtapot yiyen ben hayvanseverim demesin. Puma da bir hayvan, Ford Puma yiyor musunuz? Cevabınız hayırsa ahtapot da yemeyin
Biz ahtapotu lavaşa sarıp yiyok.
-

Originally Posted by
CAL
Temettü tahminlerinizi alabilir miyiz sayın ortaklar?
Syg...
10tl. benim beklentim.. Bir kerede verirse sene sonuna doğru sürpriz 3-5 tl ye de hayır demeyiz
-
35 milyar kar etse, %80 dağıtım oranına göre 24 milyar yaklaşık dağıtır. Hisse başı yaklaşık 7 lira eder. Kar artarsa temettü artar, kar daha az gelirse temettü azalır.
-

Originally Posted by
CAL
Temettü tahminlerinizi alabilir miyiz sayın ortaklar?
Syg...
Ben de kendi beklentimi söyleyeyim; 8,5-9 TL arası bir rakam bekliyorum.
Syg
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri