Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
KUYUMCULARA.....
ne oldu lem.....GAPCIKAGIZLILAR.....
hani pazartesi yuzde 5 arti acacaktik....hani kuzu LONGA engel oldu....cikisi kaciracagiz diyordunuz.....
bak.....yuzde 4 eksi....ikiside....BEN ERMISIM OLUM.....GAVSIM....KUTUBUM.....EVLIYAULLAHIM...bug un firsat cikarsa.....saliyi beklemem....emaillerinize bakin....gonderdim.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
yazdimya.....
5 kez short....5 kez longla 5600 e geldik.....her cikis dalgasi sonunda LONG u kapayip SHORT oluyorsun....duzeltme....hizla tekrar LONG oluyorsun.....
bu sefer hizla tekrar LONG olmadik....saliya kadar notr....sonra LONG.
CYCLE SONU....5 KAT CIKIS.....5600 LERDE....BU LONG....riskli....emme...oyun tarzim nedeniyle olacagiz....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
BIZIM BORSADA.....15 400 BIST 100....allahin emri....yoksa....PIYASA YAPICI BATAR....buradan duserse.....hersey gotunde kalir....SICAMAZ.....KORKMAYIN...ILAVE MAL ALIN.
LAZ GUNEYSU yu izleyin....hem kar etti....hemde kaardini dipten bugun ki....geri aldi....
NE KAN EMICI SULUKTUR O.....bilemezsiniz....bosuna PAPAZ demiyorum ona....BASPISKOPOS aslinda.
Yer İmleri