Yıllardır görüyoruz “koskoca†şişecam’ı. Paramızı depozitolu soda şişelerine yatırsak daha çok kazanmıştık.
Yıllardır görüyoruz “koskoca†şişecam’ı. Paramızı depozitolu soda şişelerine yatırsak daha çok kazanmıştık.
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Hocam domates fiyatından yüksekti hatta salatalık. Onlar bile misli arttı geçti. Bende bunun gibi bir itne de petkoş var, bu yine ona kıyasla iyi, Ereğli’ye bakıyorsun beklenti altı finansal geliyor onu yukarı alıyorlar. Tekel olmuş piyasa kanımca. Bankaları düzeltmesini yardımcı olduk kanımca. Bankalar faizler düşme olasılığı ile bu devran böyle dönecel sanki. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
30 günde verdiğini, 3 günde geri aldı..
Pislik spek!.
Pislik tahta!.
Pislik yönetim!.
2025 Yılı
Brüt satışlar 224 milyar
Satışların maliyeti 162 milyar
Brüt satış kar’ı 62 milyar
Faaliyet Giderler 58,856 milyar
(*Genel yönetim giderleri 21,184 milyar)
(*Pazarlama giderleri 37,672 milyar)
Faaliyet kar’ı 3,144 milyar
Neredeyse brüt satış kar’ı kadar faaliyet gideri oluşmuş.
Toplam 9,877 milyar dönem sarının sadece 3,144 milyarı esas faaliyetlerden elde edilmiş, geri kalan 6,7 milyarı esas faaliyet dışı gelirlerden elde edilmiş.
Bu şirket iyi yönetilmiyor arkadaşlar..
Bu kadar genel yönetim ve pazarlama giderleri bana normal gelmiyor arkadaşlar; bir problem var bence!.
Al-sat tut değildir
Eğer doğruysa,
Paşabahçe arazisini 171,5 milyon usd’ye satmışlar😳
Şaka gibi🫣
Bu gün CİMER’e yazalım, şirketi telefon arayalım tepkimizi koyalım arkadaşlar.
Zorlu 96 bin m2 karayolları arazisine 850 milyon dolar vermişti.
Bizim arazi çok daha iyi konumda ve daha fazla.
1 milyar dolar altı ucuz olur kanaatindeyim
Yer İmleri