By kuzu
By kuzu
Atıcıları pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Sayın kuzu ons la ilgili kısa da olsa bir yorumunuz olmaz mı
buraya yazi yazmak....gorus beyan etmek....pozizyon alip yazmak....
bu su demektir.....eger basaramazsan sana uyan herkes yandi demektir.....
BU KUL HAKKIDIR....bunun hicbir dinde....AFFI YOKTUR.....
geldim....9000 de MAL ALDIM.....14 300 DE O MALI SATTIM.....kul hakki almadim....KUL SEVGISI ALDIM....BU CENNETIN ANAHTARIDIR.....
hergun yazdim.....dustu yazdim cikti yazdim....ama asla KACMADIM.....
cunki....SORUMLULUK ALDIM.....
bu ise cok yorucu ve vakit alici bir proses....ustune ustluk bi suru KAFADAN SIYRIK ADAM var....onlarlada muhatap oldum...
simdi.....herkese kar ettirmis....yol boyunca tum GRAFLARI CIZMIS biri olarak....TADINDA EYVALLAH DEMEM GEREK....
yeni bir poz acsam....ve buraya yazsam....o pozu kapatmadan gidemem ben....
o yuzden.....HOSCAKALIN DIYORUM.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Eyvallah kuzu emmi..sen elinden geldiğince bilgi ve değerli görüşlerini paylaştın..teşekkürler..
bundan sonrası herkesin kendi kararı..SAVAŞ olursa piyasa satar olmazsa yola devam..
Buraya yazı yazmayacağım bu yazı yazdım olarak değerlendirilmesin bende bunu yazmazsam olmaz. Hiçbir yazdığından faydalanmadım kendi bildiğimi okudum her zamanda öyle yaparım. Ama
Bu 13800 öngörün için seni tebrik ederim. Bana göre yanlıştı 13800 ama oldu mu oldu sen bunu bildin mi bildin. Herşey gönlünce olsun.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri