Originally Posted by
kuzu
degerli dusmanlarim.....
sebebini bilmiyorum.....fekaat dusmansiniz.....bu normal....insani bir durum.....
sizden tek istedigim var.....
KALITELI DUSMAN OLMANIZ.....dusmanca olan yazilarinizda.....bir kalite olsun....
topigin seviyesi dusmesin.....benim okuyucularim ve dostlarim alinmasin....
ben alinmam.....BEN INSANI....ve icinde tasidigi....iyilikler ve kotulukler yumagini bilirim.....bana saldirmaniz cok normal....FECII BASARILIYIM....BASARILARIMI GOZLERINIZE....KULAKLARINIZA SOKA SOKA YAPIYORUM....
herseyi aninda yazarak....ve dedigim herseyin dogru cikmasi....SIZI CILDIRTABILIR....bu normal....
saldirin....desarj olun....emme....BUNU KALITELI YAPIN.
ben MARIFET KAPUSUNUN SEYHIYIM.....
o kapuda....KIN YOKTUR....KISKANMA YOKTUR....AFFETME VE ANLAYIS GOSTERME....esastir....
insan kadar komplike bir yaratik yoktur....onun ihtiyaclari cok farklidir.....ANLARIM.
bakin bugun pazar....izleyen 74 kisi....
bunlar benim....kasima ve gozume gelmiyorlar....topik....PARA YAPMA MAKINASI.....
ona geliyorlar.....onun ucun KALITELI DUSMANLIK YAPIN DIYORUM....yoksa cok kuculuyor....bit kadar oluyorsunuz....ve okuyucalar size....BIT GENE ORTALIKTA DIYOR.....gunah...aciyorum size.
Bu başlığı şu anda 74 kişi okumaktadır. (9 üye ve 65 ziyaretçi)
kuzu, AKBABA, çıtak, esozcan, freedım, mdogan06, rust, value, Zülfü Aşkın
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yer İmleri