Erhan bey hic birsey bilmeyenler icin sizin sisteminiz cok cok zor.4 katli integral gibi
Erhan bey hic birsey bilmeyenler icin sizin sisteminiz cok cok zor.4 katli integral gibi
[QUOTE=erhanacikgoz1;713636]Benim sistemim derken herhangibir sistem vermedim sanırım ?????
Siz bana sisteminiz vermediniz. Dedigim sey bir saate yakin telefon konusmamiz olmustu grnel hatlariyla sistem formul vs. İsler cok karisik
[QUOTE=ibrahim;713872]
öylemi yaptık hatırlamıyorum okadar çok kişiyle görüştüm ki telefonda, kime ne dedim hatırlamıyorum size nasıl bahsettiğimide hatırlamıyorum. BU arada telefonda nasıl bir araya gelmiştik acaba mailmi atmıştınız bana.
Arkadaşlar bu arada bana bir çok kişi measj mail yollayabiliyor genellikle telefonda görüşüp anlatıp bitirmek istiyorum karışılıklı cevaplar sonunda anlatmak daha akılda kalıcı ve kısa sürüyor.
benim anlattıgım muhtemelen viop sistemleridir. Fakat buradaki konuya aldıgım algoritmik trade yada sistematik trade hakkında bahsettiklerim evrensel sorunlar. yani nerde sistem kullanırsan kullan bu evrensel sorunları yaşarsın kayma maliyet vesaire.
Telefonda anlattıgım daha karışık olmuş olabilir özellikle viop tarafında bilginiz yoksa.
Birde hep en iyi şekilde olan şekilde anlatmaya calısıyorum. Aslında 2 tane hareketli ortalamayla sistem yaratıp para kazanabilirsiniz.
Fakat ben size olayı bu kadar basitleştirerek anlatırsam hataların farkında olamayacaksınız işin psikolojisinden bahsetmem gerekiyor. sabır konusundan hiç para kazanmadan geçen süre zarfından falan filan
Bir sistemciye yani bu işle ugraşmış birine iki tane hareketlı ortalamayla para kazanılırmı desem muhtemelen evet diyecek ama size iki tane ortalamayla para kazanılıyor desem. Ve siz bu sistemi kurup kullanmaya başlasanız 6 ay sonra bırakacaksınız.
arada 2 sene geçecek aynı sisteme baktıgınızda parayı 2 ye katladıgını göreceksiniz. Niye bıraktım 6 ay sonra diye kendinize soracaksınız.
Pskolojik sebeplerden ötürü bıraktıgınız aklınıza gelecek bıkkınlık ve sabırsızlıgın etkisinden bırakacaksınız.
Bu sebeple ben size anlatırken 10 dakıkalık bir meseleyı butun boyutlarıyla ele alarak anlamak istemişimdir. Kaybetmenizi istemem bu yuzden tum ayrıntılara ve risklere ve bakılması gereken tüm şeyleri aktarıyorum kı hata yapma lüksünüz ortadan kalksın.
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
YAKINDA BİR KONU BAŞLIGI AÇIYOR VE BİR WEB SİTEYİ DEVREYE SOKUYORUM.
Analizler yatırımcılık vesaire kucuk yatirimciya lazım olabilecek tüm bilgileriden bahsedeceğim.
İşin içinde herşey olacak mevduattan tutu algoritma ve hisselere katar. Bilanco model portfoy hatta bitcoin dahil.
Hepsine nasıl yetişirim bilmiyorum ama.
Sistem algoritma bilanco demişken henüz bilancolar yeni yeni gelmeye basladı.
Ben hisse seçme algoritmam yada sistemim genel hatlarıyla şu şekilde.
yeni bilancolar geldikçe eklenerek guncellenecektir.
Excel dosyasının tümünü öğe sonrası paylasırım.
![]()
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Ocak-Temmuz 2017 Getiri Tablosu
![]()
@erhanacikgoz1 ün tahmini doğru çıktı buradan kutlarım. Çimentocuların 6 aylıklarıda beklenen gibi değil.
Benim yorumumda, 6 aylıklar iyi gelmezse bu sene çimentocuları unutalım demiştim(bir kaçı bilanço açıklayınca diğerlerini beklemeye gerek yok demiştim). Gelecek sene 6 aylıklara kadar bakmam artık.
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri