-

aylık alan ve satanlar
-
bugün belediyede toplantı vardı. bi gelişme var mı..
-

Originally Posted by
rabıta
bugün belediyede toplantı vardı. bi gelişme var mı..
Belediye meclisi akşam 7 de toplanacak. Ne olur bilemem
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Ne oldu meclis toplantisi bilen var mi
-
Turgutlu daki arsayı sanki istanbul bebek sanıyorlar. Zaten 1.9 lardan arsa haberi ile 2.70 lerde zaten. Fazla beklentiye gerek yok
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Asıl beklenti karardan sonra olusacak arsa ihalesi yapılıncaya kadar
-
[QUOTE=Lords9966;726925]Turgutlu daki arsayı sanki istanbul bebek sanıyorlar. Zaten 1.9 lardan arsa haberi ile 2.70 lerde zaten. Fazla beklentiye gerek yok
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönder
yAW HE HE SATALIM O ZAMAN
-
Belediyemiz Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı Geçtiğimiz Akşam Gerçekleşti
Belediyemiz Meclisi ağustos ayı olağan toplantısı geçtiğimiz akşam gerçekleşti. Belediyemiz Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda haziran ayı meclis toplantısına ait toplantı tutanağı ve meclis kararlarının görüşülmesi, norm kadro değişikliklerinin görüşülmesi, muhtelif parklara yeni isim verilmesi taleplerinin görüşülmesi, imar planları ile ilgili taleplerin görüşülmesi, imar komisyonu raporunun görüşülmesi, ilçemize bağlı mahallelerde Manisa Kadastro Müdürlüğünce yapılacak orman kadastrosu tahsis sınırlarının belirlenmesi amacıyla seçilen bilirkişilerin onayı, Türkiye Gaziler Vakfı Turgutlu Temsilciliğinin yer tahsis talebinin görüşülmesi, İlçe İnsan Hakları Kuruluna bir üye seçimi ile sözleşmeli personel çalıştırılması gibi gündem maddeleri ele alınarak karara bağlandı. (06.08.2014 - 05:56)
Belediyemiz Meclisi ağustos ayı olağan toplantısı geçtiğimiz akşam gerçekleşti. Belediyemiz Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda haziran ayı meclis toplantısına ait toplantı tutanağı ve meclis kararlarının görüşülmesi, norm kadro değişikliklerinin görüşülmesi, muhtelif parklara yeni isim verilmesi taleplerinin görüşülmesi, imar planları ile ilgili taleplerin görüşülmesi, imar komisyonu raporunun görüşülmesi, ilçemize bağlı mahallelerde Manisa Kadastro Müdürlüğünce yapılacak orman kadastrosu tahsis sınırlarının belirlenmesi amacıyla seçilen bilirkişilerin onayı, Türkiye Gaziler Vakfı Turgutlu Temsilciliğinin yer tahsis talebinin görüşülmesi, İlçe İnsan Hakları Kuruluna bir üye seçimi ile sözleşmeli personel çalıştırılması gibi gündem maddeleri ele alınarak karara bağlandı.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri