Sayfa 178/784 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon
Arama sonucu : 6269 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

Alıntı Originally Posted by ceymosan Yazıyı Oku
    Arkadaşlar arsayı KDV dahil 85 milyon TL satmışlar yanında sağında solunda gene arsaları varmış kapa haber düştü bir anlayan incelese yarın günlerden sngyo
    Şirketimiz portföyünde yer alan Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Demirtaş Cumhuriyet Köyünde ve Tapunun 302 Ada, 6 parsel'inde kayıtlı 41.124,83 m² yüzölçümlü arsa vasıflı gayrimenkulün 72.550.000 TL + KDV ( Toplam : 85.609.000 TL) bedel ile satılmasına,
    Şirketimizin Bursa ili, Osmangazi İlçesi, Demirtaş Cumhuriyet Köyünde yer alan 301 Ada, 20,21,25 ve 26 parseller ile 302 Ada 5 ve 8 parsellerde bulunan arsalarında proje geliştirme faaliyetlerine devam edilmesine,

İlgili satıştan elde edilecek fonun ise, Şirketimizin öncelikli olarak halihazırda yatırımları bulunan İstanbul, Ankara ve Bursa illerinde olmak üzere sürdürülen ve yeni yatırım ve proje geliştirme fırsatlarının finanse edilmesinde kullanılmasına karar verilmiştir.
    Değerleme Raporu ektedir.

Ben burda satıldığına dair bir ibare goremedim siz nerde okudunuz satıldı işini karar alınmış sadece dünkü haberin aynısını sürmüşler fırına bide rakam eklemişler o kadar güncelleme olmuş yani
    ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
    SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2. 17.728.000 TL kar yazmış görünüyor. Geriye doğru gittim.Tapunun şirket kayıtlarına girdiği tarihi buldum. Ama açıklama yok. Muhtemelen yavru şirketlerinden birinden geldi burası. O nedenle eldeki verilere göre yaklaşık 18 milyon TL kar yazdı bu satıştan. Daha önce de dediğim gibi bu yılı karlı kapatmak için ellerinden geleni yapacaklarını düşünüyorum

3.  Alıntı Originally Posted by beyazkartal Yazıyı Oku
    17.728.000 TL kar yazmış görünüyor. Geriye doğru gittim.Tapunun şirket kayıtlarına girdiği tarihi buldum. Ama açıklama yok. Muhtemelen yavru şirketlerinden birinden geldi burası. O nedenle eldeki verilere göre yaklaşık 18 milyon TL kar yazdı bu satıştan. Daha önce de dediğim gibi bu yılı karlı kapatmak için ellerinden geleni yapacaklarını düşünüyorum
    değerlendirmeleriniz ve araştırmalarınız için teşekkürler

4. PD/DD 0,70 olmadan bir yere gitmem [emoji3]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Özet Bilgi

Arsa Satışı Hk.
    İlgili Şirketl
    [SNGYO]
    İlgili Fonlar

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?

Evet (Yes)

Yapılan Açıklama Düzeltme mi?

Hayır (No)

Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi

31.07.2017

Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?

Hayır (No)

Bildirim İçeriği

Açıklamalar

Şirketimiz portföyünde yer alan Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Demirtaş Cumhuriyet Köyünde ve Tapunun 302 Ada, 6 parsel'inde kayıtlı 41.124,83 m² yüzölçümlü arsa vasıflı gayrimenkulün 72.550.000 TL + KDV ( Toplam : 85.609.000 TL) bedel ile satılmasına,

Şirketimizin Bursa ili, Osmangazi İlçesi, Demirtaş Cumhuriyet Köyünde yer alan 301 Ada, 20,21,25 ve 26 parseller ile 302 Ada 5 ve 8 parsellerde bulunan arsalarında proje geliştirme faaliyetlerine devam edilmesine,

İlgili satıştan elde edilecek fonun ise, Şirketimizin öncelikli olarak halihazırda yatırımları bulunan İstanbul, Ankara ve Bursa illerinde olmak üzere sürdürülen ve yeni yatırım ve proje geliştirme fırsatlarının finanse edilmesinde kullanılmasına karar verilmiştir.

Değerleme Raporu ektedir.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

Şu anda ki oran nedir
     Alıntı Originally Posted by captainfx Yazıyı Oku
    PD/DD 0,70 olmadan bir yere gitmem [emoji3]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Toplam : 85.609.000 TL ye satabilirlerse fiyat çok iyi.

8. 35-40m dedim ama 2 katı fiyat çıktı yanlış hesap yapmışta olabilirim. zannedersem bakgör lere satıldı. o bölgeye bakgör çok fazla yoğunlaştı. bilançoda kar a geçebilmesi için daha çok yolu var gibi.
    "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

Sayfa 178/784 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •