Sayfa 959/2404 İlkİlk ... 4598599099499579589599609619691009105914591959 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 7,665 - 7,672 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    He bu arada tersini isteyen de var;

Zaman makinesine koyup Taş Devri'ne geri götürsen; yaşam tarzında en ufak bir değişiklik olmadan hayatına devam edecek milyonlarca insan var
    evet aynen öyle. daha ilginç bişey söyleyim. programda izledim. hala dünyada yaşayan her dört insandan birinin orta çağ insanı gibi yaşadığını söylüyorlardı
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

2.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku

38 dakika sonra düşmeye başlaması lazım olmazsa yarına kalabilir ...
    o dakika da garan'ın düşme şansı yok çünkü seans kapanıyor zuhahhahaaaaaa
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    valla makaramı yapıyosun diyecem onuda yapmazsın biliyorum ama ben yazacaklarımı yazdım dediğim her mesajımın arkasındayım sonuna kadar. paylaşımsa paylaşım işte..
    Kesinlikle makara falan yaptığımı düşünürsen beniz üzersin .

4. 132275 ..ha gayret palacan ..gel artık sese ..gellllllllllllllllll MOST'a gelllllllllllllll
    Hayat hoş gerisi boş

5. 132275 di 400 e kadar aldı birisi poz açma mı kapatma mı anlaşılmadı çok hızlı yaptı

132450 şimdi
    Hayat hoş gerisi boş

6. Vob 132325

Yemek zamanı ...

Afiyet olsun mekan.
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Kesinlikle makara falan yaptığımı düşünürsen beniz üzersin .
    hayır kesinlikle düşünmem aklımdan bile geçmez.. bak şunu söyleyim. ben bu borsaya başladığımda kimseyi tanımıyordum yani bu nasıl oynanıyor diye soracağım kimse bilmiyordum. ne yapabilirim derken rakamlardan yola çıktım. derken sürekli gelişmeğe başladım tabii bu arada kaybediyordum hemde ne kayıplar..ama hiç yılmadım yıllarca başında oturdum her noktayı değerlendirdim.. sonunda bu bana ait diyeceğim bi sistemim oldu. benim olayım bu.. başka bişeyden anlamam zaten..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

8.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    o dakika da garan'ın düşme şansı yok çünkü seans kapanıyor zuhahhahaaaaaa
    puhaaa 2 de olur inşallah sistem seans kapnınca da saymaya devam ediyor (sadece öğle arası )
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Sayfa 959/2404 İlkİlk ... 4598599099499579589599609619691009105914591959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •