Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
hısım abi cevap icin sagol evet abim 6 ayın bitmesine gunler kala etraftan sen kafayı mı yedin bu fırsat kacar mı diyen insanlaraın baskısına maruz kaldı ama bir türlü gidesi gelmedi şimdi de arasıra acaba dese de olan oldu deyip hayatına devam ediyo
daha gencim tabi basvurup cıkarsa gıdebilirim ve zaten masabaşı işi yapacak meslegim yok ben pizza dagıtmayı taksi soforlugu yapmayı garsonluk yapmayı bina ve evlerin catılarını temizlemeyi çimleri kesmeyi kedi köpekleri hava almaya cıkarıp gezdirmeyi vasıfsızların yaparak kısa sürede zengin oldukları meslekler diye duymuştum ayda en az 3 -4 bin dolar kazanıyorlamıs diye duymustum
orda özel taksi işinde sanırım iyi para var. daha doğrusu avrupada. ama sistem nasıl işliyor bilmiyorum.
iyide senin cocugun esin yokmu? herkesmi araba kullanacak?
ayrica ben kozyatagindan atiyorum istiklal caddesine 50 dakkada ve 5 TL vererek metroyla gidiyorum
Arabayla nasil yapacaksin bunu? Imkansiz... metro candir can. Dunyanin en pahali benzini ve arabasiyla uc kurusluk metroyu nasil karsilastirabiliyorsunuz ben anlamiyorum
daha trafigi isin icine katmadim arabanin masraflarini kopru gecis ucreti sonra metroda giderken kitap okuyabilirsin falan gibi
Metro arabaya yuzelli basar
arkadas
o duyduklarin tamamen yalan. Bak aslanin midesinden bildiriyorum
eger araban evin varsa yazligin varsa cocugun ozel okula gidebiliyorsa adam gibi rahat rahat tatile cikabiliyorsan ASLA ama ASLAAAAAAAAAAAAAAAAAA Turkiyeden ayrilma
yoksa cok aglarsin
he fakirsen gecekonduda yasiyorsan ezik buzuk mesleksizsen o zaman Amerika sana gore
Yer İmleri