Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 315/1014 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 2,513 - 2,520 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Farkli statu degil, adam 420 USD. emekli maasi aliyor, nasil odeyecek.

Konu bu.
    Emekli anne ve babamın maaşlarını düşündüğümde HISIM beye katılmamak elde değil. Diğer yandan objektif düşündüğümde belki ufak da olsa bir miktar alınabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    1. Abin iyi yapmis, 44 yasindan sonra bedenen calismak zordur. Bir is'ci olarak calisabilmek icin supermen olmak lazim.
    2. Meslegini yazmamissin, eger oto mekanik, marangoz, TIR soforu, Kasap filansan basarirsin.
    3. Abin vizeyi yakti diye bir sorun olmaz, bilgisayar seciyor.
    4. Yasini da yazmamissin, ABD genc insanlarin ulkesidir, orada, zenci ile, pakistanli ile, afrikali ile, Mexikali ile rekabet edeceksin, masa basi gorev diye bir sey yok.
    5. Eger yine de gidersen ve bu mesleklerden birini yapmiyorsan, bir sekilde kendi isini yapacaksin, Cargo soforlugu gibi, ancak bu durumda arac senin olmali.

Kolay gelsin.
    hısım abi cevap icin sagol evet abim 6 ayın bitmesine gunler kala etraftan sen kafayı mı yedin bu fırsat kacar mı diyen insanlaraın baskısına maruz kaldı ama bir türlü gidesi gelmedi şimdi de arasıra acaba dese de olan oldu deyip hayatına devam ediyo

daha gencim tabi basvurup cıkarsa gıdebilirim ve zaten masabaşı işi yapacak meslegim yok ben pizza dagıtmayı taksi soforlugu yapmayı garsonluk yapmayı bina ve evlerin catılarını temizlemeyi çimleri kesmeyi kedi köpekleri hava almaya cıkarıp gezdirmeyi vasıfsızların yaparak kısa sürede zengin oldukları meslekler diye duymuştum ayda en az 3 -4 bin dolar kazanıyorlamıs diye duymustum

orda özel taksi işinde sanırım iyi para var. daha doğrusu avrupada. ama sistem nasıl işliyor bilmiyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by velevki Yazıyı Oku
    hısım abi cevap icin sagol evet abim 6 ayın bitmesine gunler kala etraftan sen kafayı mı yedin bu fırsat kacar mı diyen insanlaraın baskısına maruz kaldı ama bir türlü gidesi gelmedi şimdi de arasıra acaba dese de olan oldu deyip hayatına devam ediyo

daha gencim tabi basvurup cıkarsa gıdebilirim ve zaten masabaşı işi yapacak meslegim yok ben pizza dagıtmayı taksi soforlugu yapmayı garsonluk yapmayı bina ve evlerin catılarını temizlemeyi çimleri kesmeyi kedi köpekleri hava almaya cıkarıp gezdirmeyi vasıfsızların yaparak kısa sürede zengin oldukları meslekler diye duymuştum ayda en az 3 -4 bin dolar kazanıyorlamıs diye duymustum
    Ayda 3-4 Bin dolari taksi isinde kazanabilirsin.

Digerlerinde degil.

Basvur bakalim Insallah her sey gonlunce gelisir.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    google a yaz ve öğren !

20 Soruda Emlak Vergisi Muafiyeti

https://vergialgi.net/vergi/20-sorud...isi-muafiyeti/

Hiç bir geliri olmayanlar ile geliri münhasıran sosyal güvenlik kurumlarından aldıkları aylıktan ibaret olanlar.

Faiz,temettü vs vs gelirin olmayacak !
    benim merak ettigim konu ve pek bahsedilmeyen husus, kari koca olayinda nasil oluyor?

o zaman gider butun temettu faiz zart zurt hanimin uzerine yaparim gider evide kendi uzerime yaparim sonrada benim hic gelirim yokmus gibi emlak vergisi vermem

mesela yani....

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by thunder Yazıyı Oku
    Birde şunu anlamıyorum adam milyona daire satıyor metroya 5 dakika.Benim çevremde metroya metrobüse binen yok.Milyonluk evdede oturan kişinin mutlaka arabası vardır.Bu genel söylemdir istisnalar mutlaka olacaktır. Eskiden toplu taşıma kullanırdım Mesela ayın 10 günü diyelim. Bu suriyeliler ve çeşitli milletlerin akınından sonra bu sene 1 kere bile toplu taşımayı kullanmadım. O yüzden metrobüse 5 dakika diye neden lüks konut satarlar anlamış değilim. Ben onların iğrençliklerini toplu taşımada çekmek zorunda değilim.
    iyide senin cocugun esin yokmu? herkesmi araba kullanacak?

ayrica ben kozyatagindan atiyorum istiklal caddesine 50 dakkada ve 5 TL vererek metroyla gidiyorum

Arabayla nasil yapacaksin bunu? Imkansiz... metro candir can. Dunyanin en pahali benzini ve arabasiyla uc kurusluk metroyu nasil karsilastirabiliyorsunuz ben anlamiyorum

daha trafigi isin icine katmadim arabanin masraflarini kopru gecis ucreti sonra metroda giderken kitap okuyabilirsin falan gibi

Metro arabaya yuzelli basar

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by velevki Yazıyı Oku

arkadas

o duyduklarin tamamen yalan. Bak aslanin midesinden bildiriyorum

eger araban evin varsa yazligin varsa cocugun ozel okula gidebiliyorsa adam gibi rahat rahat tatile cikabiliyorsan ASLA ama ASLAAAAAAAAAAAAAAAAAA Turkiyeden ayrilma

yoksa cok aglarsin

he fakirsen gecekonduda yasiyorsan ezik buzuk mesleksizsen o zaman Amerika sana gore

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Ayda 3-4 Bin dolari taksi isinde kazanabilirsin.

Digerlerinde degil.

Basvur bakalim Insallah her sey gonlunce gelisir.
    taksi kalmadi Turkler ve herkes artik UBER yapiyor o da 3 kurus para kazandiriyor

Sayfa 315/1014 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •