Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
1. Abin iyi yapmis, 44 yasindan sonra bedenen calismak zordur. Bir is'ci olarak calisabilmek icin supermen olmak lazim.
2. Meslegini yazmamissin, eger oto mekanik, marangoz, TIR soforu, Kasap filansan basarirsin.
3. Abin vizeyi yakti diye bir sorun olmaz, bilgisayar seciyor.
4. Yasini da yazmamissin, ABD genc insanlarin ulkesidir, orada, zenci ile, pakistanli ile, afrikali ile, Mexikali ile rekabet edeceksin, masa basi gorev diye bir sey yok.
5. Eger yine de gidersen ve bu mesleklerden birini yapmiyorsan, bir sekilde kendi isini yapacaksin, Cargo soforlugu gibi, ancak bu durumda arac senin olmali.

Kolay gelsin.
hısım abi cevap icin sagol evet abim 6 ayın bitmesine gunler kala etraftan sen kafayı mı yedin bu fırsat kacar mı diyen insanlaraın baskısına maruz kaldı ama bir türlü gidesi gelmedi şimdi de arasıra acaba dese de olan oldu deyip hayatına devam ediyo

daha gencim tabi basvurup cıkarsa gıdebilirim ve zaten masabaşı işi yapacak meslegim yok ben pizza dagıtmayı taksi soforlugu yapmayı garsonluk yapmayı bina ve evlerin catılarını temizlemeyi çimleri kesmeyi kedi köpekleri hava almaya cıkarıp gezdirmeyi vasıfsızların yaparak kısa sürede zengin oldukları meslekler diye duymuştum ayda en az 3 -4 bin dolar kazanıyorlamıs diye duymustum