Bos bir sirket degil Logo. Sadece kaymagi, eti yendi. Geriye kalan kilciklarin ustundeki kisim. Birinin aklina fiyat 4 senede 50 kat arttiktan sonra 60'dan geliyorsa, sucu kendinde aramali -- Logo'da degil.
Bos bir sirket degil Logo. Sadece kaymagi, eti yendi. Geriye kalan kilciklarin ustundeki kisim. Birinin aklina fiyat 4 senede 50 kat arttiktan sonra 60'dan geliyorsa, sucu kendinde aramali -- Logo'da degil.
aynen bende zaten son tortular için geldim buraya
Eskilerden Kim Kaldı Şu Piyasada-->https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=46405
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Logo'da kılçıkların üstündekiler kaldıysa niye hala hissedesiniz merak ettim. Ayrıca 60'dan almadım. Zararım sadece % 2. Zaten hata etmişim diye yazmışım. Yani suçu başkalarında aramıyorum Sn. 666. Selamlar.
Logo'da kılçıkların üstündekiler kaldıysa niye hala hissedesiniz merak ettim. Ayrıca 60'dan almadım. Zararım sadece % 2. Zaten hata etmişim diye yazmışım. Yani suçu başkalarında aramıyorum Sn. 666. Selamlar.
Belki de sorun burda. Birisi hisse alirken en azindan bir forumu acip 10 sayfa oncesinden ne yazilmis bir bakmaz mi? Bakarsaniz sorularinizin cevabini da bulursunuz.
Yer İmleri