Sayfa 71/1024 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 561 - 568 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Burada kimsenin mesnetsiz oran yazacağına inanmıyorum. O kadar emek harcayıp aldıkları oranları bizimle paylaşan bu arkadaşlara saygı göstermek yerine atarlanmak da nedir? Oran paylaşan o bir kaç kişiyi de küstürmekten başka bir işe yaramaz bu tavır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aynı bankanın farklı şubeleri değişik oranlar verebilir.carsi pazar nasıl geziyorsaniz fiyat almak lazım.pazarlik yapmak lazım.

3. piyasada 4.5 rakkamını ben de duydum. sadece duydum .
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    bende anlamadım ben daha 11 li rakamlarıı göremedim büyüklerde !! bende sıkıntı var sanırım
    Dostum ben vakıf dan bir ay önce eski müşteri olarak 11.50 almıştım. Siz biraz da kendinizi sorgulayın, taktiklerinizi gözden geçirin. Şubeye gittiğiniz zaman MT nin önüne diğer bankaların oranlarını koyun ve her an gelip ya da gideceğiniz hissini karşınızdaki kişiye verin.

5.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    bu konuda yüzde 100 haklısın stabil olarak uzun süre aynı bankada kalırsan çantada keklik muamelesi görüyorsun belki de oranlar arasındaki bu büyük tutarsızlığın en büyük sebebi bu ! birde belki bu glp(pencere) uygulaması da günü gününe tutmayan oranların oluşmasına etki eden diğer bir unsur olabilir tabi tamamen kendi yorumum bu kesin bir bilgim yok ! eğer bu ikisi de değilse bir şehir efsanesi haline gelen aynı bankada ilden ile şubeden şubeye mt den mt ye değişen oranların varlığına gerçekten inanacağım !!
    İl' den il' e olayını bizzat Fiba banka sormuş ve parayı izmir'den bağlamış Alanya' dan temdit ettirmiştim. Arada hiç bir fark yok. Ancak büyük bankaların bazı şubeleri aynı şehirde farklı oran verebiliyor. Örneğin vakti zamanında Halkbankası müdürü ile konuştuğumda dediği şu ki; eğer müşteri bilinçli ve ısrarcı olursa farklı oran verebiliyoruz. Yani iş sende bitiyor.

6. Fed ile ilgili haber 14 - 15 mart toplantısında faiz artışının güçlü bir olasılık olduğu belirtiliyor. http://www.haberturk.com/ekonomi/is-...imi-aciklamasi

7.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Dostum ben vakıf dan bir ay önce eski müşteri olarak 11.50 almıştım. Siz biraz da kendinizi sorgulayın, taktiklerinizi gözden geçirin. Şubeye gittiğiniz zaman MT nin önüne diğer bankaların oranlarını koyun ve her an gelip ya da gideceğiniz hissini karşınızdaki kişiye verin.
    uyarılarınızı dikkate alacağım tşk !! sıkıntının bende olduğu kanıtlanmıştır !! oran paylaşımı yapıp eleştirdiğim arkadaşlardan özür diliyorum ! ama sonuçta yine faydalı oldu en azından benim kafamdaki şüphe dağılmış oldu !!

8. Son 5 yıllık mevduat oran ortalamaları:

TL 2016 Hazirandan sonra tekrar 11'in üstünü gördü. Nisan'daki 12 hedefine ise yol var.

(Bu oranlar tüm sistemin ortalaması olduğu için bu başlıktaki en rekabetçi oranlar için yerine göre 1-2 puan üstünü düşünmek lazım.
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

Sayfa 71/1024 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •