Sayfa 39/117 İlkİlk ... 2937383940414989 ... SonSon
Arama sonucu : 935 madde; 305 - 312 arası.

Konu: SEKFK - Şeker Finansal Kiralama

1. Ve satanda yok ama alt kademeler bos oldugu icin ragbet edende yok buda yukselmemesine ve endeksin gerisinde kalmasina neden oldu tahta yapici uyuyor 2.34 ten 50000 lotu alan sirket simdi 2.27 den 35 e kadar 20000 lotu alamiyor valla ilginc ....bu durumda dusundugum ya bilanco falso gelecek ya teknigi yukari donmesin asagiya gitsin diye ugrasiyor cunku 2.34 ustune atsa benim gibi teknikciler gelecek diye korkuyor

2. gerçekten aşağı ya da yukarı hareket etse alım ve satım fırsatı vermiyo zaten bu hisse çok hızlı, hisse kendi halinde gibi ama öyle değil izliyorlar benim görüşüm, amaçları ne önemli olan, yoksa 30 saniyede 2.35 e gelir, sindire sindire gidiyo, citibankta hiç kalmadı hepsini sattı sanırım, şirket hissenin fiyatını yükseltti buraya kadar geri alımlarla yataya mı bağlar yukarı devam mı eder düşer mi muamma artık. ytd.

3. Skbnk bekliyor oradakiler bi dökülsün ondan Sonra

4. Sayın serik hoşgeldiniz yoktunuz uzun süre, ne olacak bu sekfk amaç nedir fikriniz var mı

5.  Alıntı Originally Posted by kintos Yazıyı Oku
    Sayın serik hoşgeldiniz yoktunuz uzun süre, ne olacak bu sekfk amaç nedir fikriniz var mı
    Vardım aslında bekliyorum bende merakla.%90 nı toplayan şirket ne yapacak acaba?
    Tabi bankanın gidişi de önemli.gyo ayrılınca sekfk nin durumu ne olur bunlar hep muamma

6. GYO ayrıldıktan sonra diyelim halka arz sözkonusu şeker finans zaten borsa da işlem görüyor, sekfk'nın gyo'ya dönüşme ihtimali var mı ya da böyle birşey hiç mümkün değil mi.

7.  Alıntı Originally Posted by kintos Yazıyı Oku
    GYO ayrıldıktan sonra diyelim halka arz sözkonusu şeker finans zaten borsa da işlem görüyor, sekfk'nın gyo'ya dönüşme ihtimali var mı ya da böyle birşey hiç mümkün değil mi.
    Zaman gösterecek (:

8. Bunlar benim tahminim kottan cikmayi dusunuyorlar. Yukarida yazdim. Bir yil once sekerbankta hissenin yuzde yetmisi topluydu. Bu sene oran yuzde doksana cikmis. Yabanci kazandigi parayi kimseyle paylasmak istemiyor. Bu sebeple kottan cikacak tahminim. Bunu yaparken de fiyati cok fazla oynatmak istemiyor. Cunku kottan cikmak icin muracaat ettiginde son bir yillik agirlikli ortalamayi esas alacaklar. Bizim vaktimiz var, sabriniz yoksa satin, diyorlar. Kyden satis gelmeyince de hisse boyle surunuyor. Ben bu hisseyi 60 kurus oldugu zamandan beri takip ederim. 60 kurusken de ayni ayaklar cevrildi. Baktilar ki o ayaklarla hisse toplanmiyor -cunku o zaman da gunluk islem hacimleri yerlerde surunuyordu- piyasa yapici buldular kendilerine. Piyasa yapiciyla hisse az biraz hareketlendi ve bir yilda yuzde yirmiyi daha toplamislar. Simdi 2.50'ye birisi 10000 lot satis koysun, hisse 2.50'ye gidip o 10000'i alir ve sonrasinda suzule suzule tekrar gittigi yere gelir. Ben dogrusu cok bir hareket beklemiyorum hissede. Cunku adamlarin niyeti cok acik. Kottan cikma tesebbusu aciklanincaya kadar buradayim. Sonrasinda ne olur gorecegiz. Uzun bir yazi oldu kusura bakmayin. Ytd...

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 39/117 İlkİlk ... 2937383940414989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •