Sayfa 1016/2404 İlkİlk ... 1651691696610061014101510161017101810261066111615162016 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 8,121 - 8,128 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Bütün bu tarihi günlerde vurguladığım ne? pozisyonları online yazın ve ikinci vurguladığım bilmek başka yapabilmek başka ...

Online yazıp 2 defa üst üste kaz***** göremedim ...bu muhteşem yükselen trend'de gerçek anlamda kaz***** göreniniz duyanınız varsa ..alıntı yapsın hep beraber görelim...takdir edelim teşekkür edelim tebrik edelim.
    Bu hafta çok hareketli oldu ..yüksek marjlar oldu ..bunu öngören bu mekan'da sevgili R&R hoca oldu ki onun yazılarını da baktığımızda bu müthiş öngörüsünün hasatını gerçek anlamda almadığı aşikar.

Kendisini samimi paylaşımlarından dolayı tebrik eder ve iyi tatiller dilerim ...mekan gerçek bir dost kazandı.Sevgiler R&R hoca.
    Hayat hoş gerisi boş

2. Borsa işte ...yükselir düşer ...çok da can sıkmaya değmez ...aynen hayat gibi ...her an her şey olabilir.

İngilizlerin dediği gibi ...unpredictable.
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    vop24 topiğini nda yazılanları okudum. genel olarak herkes long olmuş. kimisi gap bekliyor. p.tesi sizce bu tanıdığımız pala milleeti tıran,tıran edermi
    Vob24 eğlenceli bir topiktir...vob ile yakından uzaktan ilişkisi olmayanların sanal olarak aldım verdim vurdum kırdım...diye akıl verdikleri ...iş bittikten sonra düştüğünde tepeden sattım yükseldiğinde dipten aldım diye yazanların gırla olduğu bir topik ,haa samimi insanların da olduğu bu forumun en kalabalık topiği...defalarca linkini mekanda paylaştım.

http://www.hisse.net/topluluk/showth...121#post745121
    Hayat hoş gerisi boş

4. Dow yardırarak gidiyor ...ooolm bu 70 yaşındaki Trump ne yaman çıktı bea

Hani yaş yetmiş iş bitmiş ..ti

Hayat hoş gerisi boş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul > güneybatı
    Gönderi
    1,864
    sonlar & başlangıçlar

6. iyi tatiller

doları izleyen ben

[IMG][/IMG]
    nam-ı diğer harputlu23

7. Borsa kadın gibidir ...ve hayat kadın üstüne kuruludur ...daha önce defalarca yazdım...ve İstanbul borsasının tek kraliçesi GARAN dır...bunu milyon kere yazdım ...

KCHOL AKBNK falan filan yazanları halen görüyorum ...devre kesicileri unuttular mı görmediler mi?

GARAN da devre kesici gören var mı?

https://www.youtube.com/watch?v=rIqm0f9kwgI

Haaa ,biliyoruz da ..yapıyoruz mu? yok ...kahkaha atışını duyunca anlıyoruz ...

Tüm dostlarıma huzurlu bir hafta sonu diliyorum.
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by denizci_ Yazıyı Oku
    sonlar & başlangıçlar

denizci hocam ben toprak olduktan sonra dötümde biten papatyayı napıyım
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Sayfa 1016/2404 İlkİlk ... 1651691696610061014101510161017101810261066111615162016 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •