Sayfa 42/202 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon
Arama sonucu : 1611 madde; 329 - 336 arası.

Konu: PRKAB - Türk Prysmian Kablo

1. Analist bilgilendirme toplantısı düzenlemeleri çok olumlu...
    şirket bedelli gerekçesinde kar edemeyişinden bahsetmişken piyasanın %10 la tepki vermesi ilginç.... bu piyasa nasıl bir bilanço bekliyordu? Gereğinden fazla negatif bir tepki verdi hisse.

2. Bedelli oranı %29 ise 2000 lot için yaklaşık 580 lot yapar 580 çarpı 2,39 tl 1386 tl yapıyor sanırım.

3.  Alıntı Originally Posted by ay_yıldız Yazıyı Oku
    Analist bilgilendirme toplantısı düzenlemeleri çok olumlu...
    şirket bedelli gerekçesinde kar edemeyişinden bahsetmişken piyasanın %10 la tepki vermesi ilginç.... bu piyasa nasıl bir bilanço bekliyordu? Gereğinden fazla negatif bir tepki verdi hisse.
    Analist bilgilendirme toplantısı içeriği hakkında bilgi alan varsa paylaşsın...

4. Adam 2 haftadır topladı...Şimdi gab li açılışla %10 aşağıda...bu kadar sert düşüşe anlam veremedim.Gab kapanır mı hemen yoksa burda yatayamı sarar onuda kestirmek zor.Biz hissedarlar için bugün karar zamanı.Tamammı devammı?

5.  Alıntı Originally Posted by ortakakıl35 Yazıyı Oku
    Adam 2 haftadır topladı...Şimdi gab li açılışla %10 aşağıda...bu kadar sert düşüşe anlam veremedim.Gab kapanır mı hemen yoksa burda yatayamı sarar onuda kestirmek zor.Biz hissedarlar için bugün karar zamanı.Tamammı devammı?
    Hedef 3,60 ben kazanamdım siz kazanın arkadaşlar....

6.  Alıntı Originally Posted by Dentıcı_Laz_Levo Yazıyı Oku
    3.60 bugün itibariyle hayal oldu.Bu saatten sonra 3.60 lara çıkaramazlar.Geçen hafta çok güzeldi teknik. Ama içine ettiler!!!

7.  Alıntı Originally Posted by Dentıcı_Laz_Levo Yazıyı Oku
    Madem 3.60 a çıkacak . Neden kazanamadım diyorsun. Al işte 2.68 den.Sat 3.60 dan sende kazan😉

8.  Alıntı Originally Posted by ortakakıl35 Yazıyı Oku
    Madem 3.60 a çıkacak . Neden kazanamadım diyorsun. Al işte 2.68 den.Sat 3.60 dan sende kazan��
    Doğru söylüyor

Sayfa 42/202 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •