Özel hesap donemi 01.01.2018 de bitecekse bu donemin bitişi 31.12.2017 olmaz mi???
O zaman birlesme 31.12.2017 finansallarina gore yapilmaz mi??
Neden 30.06.2018 beklensin???
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Özel hesap donemi 01.01.2018 de bitecekse bu donemin bitişi 31.12.2017 olmaz mi???
O zaman birlesme 31.12.2017 finansallarina gore yapilmaz mi??
Neden 30.06.2018 beklensin???
25 kuruştan satılan bir hisse değil bir defa. 19 kuruştan satıldı ve son bilançoya göre tekrar revize edilecek diye ucunu açık bıraktılar. Ama 19 kuruş değeri olan hisseye Migros 2.2477 çağrı yaptı ve spk da bunu onayladı. Üstelik migros arada fark çıkarsa, çağrıya verenlere bu farkı da vereceğini söyledi. Buna rağmen 66 milyon lotu borsada olan kipanın sadece 10 milyon lotu çağrıya gitti ve kottan çıkmak için gerekli %97 oranını yakalayamadı. Ha bu arada 19 kuruşluk hissenin çağrıda ödenecek olan 2.224 tl nin 1 küsur tl sini Tesco karşıladı. Ne kadar ilginç değil mi? Sen 199 milyona, 1.3 milyar dolar para yatırdığın yapıyı sat ve bununla da yetinmeyip sattığın yapının çağrısının yarısını da karşıla. Ha bu arada Tesco, 2 yıl önce yatırımcılarının sesini kesmek için kipayı %99.99 sahip olduğu kağıt üstü bir şirketine 450 milyon pound civarında bir rakama devretti. Bu da kanımca dikkat edilmesi gereken önemli bir ayrıntı. Bu arada kipanın sadece çiğli ve balçovada 100 dönüm civarında arsası olduğunu belirtmeyi unutmamak lazım. Bu arsaların fiyatı sizce nedir?
Uzun lafın kısası kimse aptal değil. İnsanları aptal yerine koymanın ve gereksiz kirlilik yaratmanın anlamı yok. Bir kağıt için karşıt görüşler olabilir. Bu saygıyla karşılanır. Uyarını yaparsın olur biter. Fazlası kanımca art niyete girer.
Sayin 2020 ben dediginiz grubu tanimam kucuk bir yatirimciyim ama dediginiz hikayede asuzu 10 lardan 30 lara cikti yani yuzde 200 zarar ettiyseniz bence sizin bir hataniz var ve madem o grubun kagidinda zarar ettiniz simdi neden bir daha ayni grubun kagidina girdiniz
Çıtakss...
im
aynı grubun kağıdına girmedim girmem de şeytan görsün yüzlerini.bana asuzunun arsası 300 milyon dolara satılacak sağlam kaynak dediler.ben de 28 den aldım kredili aldım ayrıca 150 bin dolar borç ile hisse aldım.28 den aldığım hisseleri 18 den vermek zorunda kaldım.benim hatam nerde söyle de bileyim.benlar şeytana pabucunu ters giydirir.1991 den beri borsacıyım bunlar kadar adi köpek görmedim.burada yazmamın nedeni kumpasa düşmeyin diyedir.
Sn.2020, kumpastan kastınız nedir? Misal burdan düşüşe geçmesi mi, yoksa buradan yukarı harekete devam edip 5 seviyesine çıkması sonra düşmesi mi yoksa daha çok çıkması mı , yataya bağlaması mı?
Lütfen daha açık olun, hep gizem ,akıl oyunları samimi ol yada sus ,seni çözmek zorunluluğumuz yok derdin nedir kardeşim
Yer İmleri