Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 351/1014 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451851 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 2,801 - 2,808 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1. Yazacak cok sey var ama susmak istiyorum.

Yani sen ve fikri hisimlarin, parada anlasamayip, bunlarla ortakligi bitirmediniz mi ?

O kadar Generali, senin bavulcu duzmece davalarla satmadimi ?

249 can gitti.

Burada susayim, cunku cok aci ve cok sert yazacagim.

2.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Dediğin tarihlerin içerisinde oraya gideceğim ilk defa gidiyorum makrinin denizi iyi diyorlar bakacağız geceliği adam başı 28euroya aşağıdaki yeri tuttuk baya oldu alalı euro 3.80di alırken.

şimdi baktımda boş yer yokmuş muhabbet ederdik

https://www.booking.com/hotel/gr/ave...tments.tr.html
    Üstad,ayni tarihlerde oradayım,ama birgün sonra,Taşoz a geçeceğim...

3. Demek senin hocanı tanımıyoruz o yüzden cia ajanı olmakla suçluyoruz.

Seni haşhaşınla başbaşa bırakıyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Üstad,ayni tarihlerde oradayım,ama birgün sonra,Taşoz a geçeceğim...
    Bende 1 günlük taşoza gideceğim sadece aksilik olmazsa kavala da olabilir...
    bu sene türk turist rekoru kırılcak gibi.

5.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Dediğin tarihlerin içerisinde oraya gideceğim ilk defa gidiyorum makrinin denizi iyi diyorlar bakacağız geceliği adam başı 28euroya aşağıdaki yeri tuttuk baya oldu alalı euro 3.80di alırken.

şimdi baktımda boş yer yokmuş muhabbet ederdik

https://www.booking.com/hotel/gr/ave...tments.tr.html
    biliyorum orayı, deniz olarak ehh falan denebilir, mükemmel değil idare eder.. ama 28 euro iyi fiyat, oda fiyatı olarak varsayıroum, 2 kişi 56 euro diyorsan kötü fiyat.. fotoğraflara aldanmamak gerekse bile fena değil.. dedeağaç yani alexdrapouli'de pek türke rastlamadım (yerli) ama az ileride xanthi (iskeçe) ve komotini (gümülcine) bayaa türk şehirleri.. kavala ise deniz kenarı çok hoş bir yer

en güzeli kesinlikle selanik.. ata'nın doğduğu müze-ev'in karşısında demleme türk çayı ve kaşarlı/karışık tost satılan kahveyi çok sevmiştim çünkü günlerdir demleme çay içebildiğim ilk yer orasıydı.. sonra öğrendim ki, selanik üniversite şehri ve genç nüfus baskın- meğer o yüzdenmiş sahile yakın tavernaların hoşuma gitmesi.. gençlik.. ahmetg nerede yaşamak ister en çok diye sorsak, kesin selanik derim, bu kadar güzel ve genç kızı istanbul'da bile görmemiştim.. alooo, 'istanbul bile' diyorum

6. tabii, şimdi tekrar düşününce selanik'in en güzel tarafı kordon boyu.. eski izmir'in kordon boyu gibiydi, aynısıydı.. arada cadde ve sonra 5-10 metre yaya kaldırımı ve hemen deniz.. eski alsancak.. niye sevdiğimin esas cevabı bu gibi hissettm şimdi, kızlar ikinci plan..

standart bir fetöcü kızdan anlamaz, ona bir kız gösterirler katalogtan onla evlenir(miş).. böyle bir şey olabilir m? insan bunu nasıl içselleştirir ?

10-11 yaşındayım, izmire bir saat mesafede bir ege kasabasında çocukluğumu yaşıyorum, yazın kuran kursuna yılladı beni babam, sıkıntı yok, 15 günde eski yazıyo öğrendşm, bir ay sonra hatim indirdim.. o yaz full-islam takılıyorum, 5 vakit namaz, yaş 11.. bi gün dediler, fettullah hoca geldi, öğlen vaaz varecek, gittim.. zaten her gün gittiğim cami, çarşının ortasındaki cami.. o kadar doluydu kiş, dış pergolada ancak yer bulabildim oturacak, eleman avaz avaz bağırıyor bi şeyler anlatıyor, göremiyorum kendisini ama dinliyorum anlattıklarını.. etkilenecek hiç bi şey bulmıyorum, bu arada cemaatten bazıları hoca anlattıkça 'allaahhh' falan diye bağırıyor cami cemaatini gaza getirmeye çalışıyor, bu elemanlara bakıyorum, tanımıyorum.. caminin günlük cemaatini birebir tanıyorum göz aşinalığı olarak, ama bu bağıran elemanların hiç birini tanımıyorum, belli ki hocanın gezgin yancıları.. daha o gün hiç sevmemiştim bu hocayı, ilk gördüğümde sevmemiştim, henüz ilkokul öğrencisi bir çocukken anlamıştım bi şekilde..

90'larda bizim kasabanın fettullah cemaati kfakasya'daki bir okulun masraflarından sorumluydu.. o okulun bütün giderleri bizim kasabadakiler tarafından karşılanıyordu, o vakit fakir bir ülkenin fakir bir şehrinde nasıl böyle bir fonlama sağlanabiliyor diye hayret ediyordum.. sonra bu hayret bir çeşit hayranlıkla harmanlandı, helal olsun - yani türk okulları forever in africa.. lakin final sahnesinde cia/nato american interest at the first sequence' görünce, birebir şahit olunca, zaten eskiden beri bildiğini gerçekleşme olarak görünce, bu hocadan ve ona en küçük bile sempati gösterenden tamamen soğuyorum.. tayyip iktidarından nefret et, her türlü karşı çık falan filan ama bunu hoca adına yapan her kimseyi gördüğmde, onu sadece boğmak istiyorum..
    Son düzenleme : KaraKemal; 08-08-2017 saat: 00:14.

7.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    biliyorum orayı, deniz olarak ehh falan denebilir, mükemmel değil idare eder.. ama 28 euro iyi fiyat, oda fiyatı olarak varsayıroum, 2 kişi 56 euro diyorsan kötü fiyat.. fotoğraflara aldanmamak gerekse bile fena değil.. dedeağaç yani alexdrapouli'de pek türke rastlamadım (yerli) ama az ileride xanthi (iskeçe) ve komotini (gümülcine) bayaa türk şehirleri.. kavala ise deniz kenarı çok hoş bir yer

en güzeli kesinlikle selanik.. ata'nın doğduğu müze-ev'in karşısında demleme türk çayı ve kaşarlı/karışık tost satılan kahveyi çok sevmiştim çünkü günlerdir demleme çay içebildiğim ilk yer orasıydı.. sonra öğrendim ki, selanik üniversite şehri ve genç nüfus baskın- meğer o yüzdenmiş sahile yakın tavernaların hoşuma gitmesi.. gençlik.. ahmetg nerede yaşamak ister en çok diye sorsak, kesin selanik derim, bu kadar güzel ve genç kızı istanbul'da bile görmemiştim.. alooo, 'istanbul bile' diyorum
    Yok 2 kişi 56€.

Bozcaada düşünüyorduk. 300tl idi geceliği 75€ vermektense daha uygun.

""#Bedavaa""etiketli fotoları atarım marketten emlakcıdan restauranttan;)

8.  Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Muhterem Dostlar,

Oturmak icin aldiginiz evin fiyatina, artisina vs ye bakmayin. Insanin kendi evinde oturmasinin ve keyfinin de bir bedeli var. Emin olun, uzun vadede (bu tam olarak ne demek, inanin ben de bilmiyorum ama dogru, boyle birsey var. ) kendi eviniz de ederini bulacaktir.

Bir de su var ki; kismetten otesi yokmus....Eskiye takilmayin. Gule gule oturup, evinizin keyfini surun. Hayirli ugurlu olsun insallah> Cenab-i Hak ev almak isteyen herkese en guzel evleri nasip etsin.

Saglicakla,

freesky

PS: Fikir teaddisi olabilmesi icin iki tarafin da fikir sahibi olabilmesi ve fikirlerini seviyeli bir uslupla karsi tarafa aktarabilmesi minimum gerekliliktir. Insanda hem uslup, hem de seviye olmayinca verilecek cevap sadece kelime israfi olacaktir. Kaldi ki, sabahtan aksama kadar lagim medyasindan beslenip, orada kendisine verilen herseyi dogru zanneden birisiyle neyi, nasil tartisabilirsiniz? Azcik bir beyin kirintisina sahip olan birisi sormaz mi; "Madem bu okullardan mezun olan herkes terorist, bakan beye ve CB nin cocuklarina nicin kimse dokunmuyor" diye. Yada, 350 tane general ihrac edilip hapse atilirken, kimsenin aklina gelmez mi "350 tane general darbe yapsa, sokaga 700 kisi mi cikarilir" diye. Hadi bunu da gectim, boyle karambol ortamlarda hal sukunete cagrilir ve evinde sakince beklemesi tavsiye edilirken, nicin sokaga cagrildi? Ulke halkinin guvenligini korumak askerin ve polisin gorevi degilmidir? O zaman halki sokaga nicin cagirdiniz, oldurmek icin mi? 250 kisi olduruldu, hicbirinin otopsisi ve balistigi yapilmadi, nicin? Kimin kimi oldurdugu bile belli olmayan bir ortam kaos dogurmaz mi? Yoksa gercek suclular mi biryerlerde saklaniyorlar? Gece darbe oluyor ve sabah 100 bin kisi gorevden aliniyor, kimse de merak etmiyor, 24 saat bile gecmeden nasil ogrendiniz? Bankasya ya maasi yatirilan eleman terorist, ama Bankasya'yi acanlar, destekleyenler, kutlayanlar su anda itibar sahibi. Neden? Cunku onlar kandirildi. Ama baskasinin kandirilmasina musaade edilmiyor...

PSS: Ilk baslarda burada seviye cok guzeldi. Ama ne zamanki troller rusvet ve avantadan parayi vurdu, buralara akmaya basladilar. Cahilin sizinle paylasacasak guzel ifadesi olmayacagi icin de, varsa yoksa kufur. Cunku kufur kolaydir, ama fikir zordur. Fikir icin okumak, yazmak, arastirmak, beyin yormak gerekir. Olmayan seyi nasil yorsun adam? Ver mehteri!!!!!!! Vur cehaletin gozune....!!! Bu zihindeki insanlardan damacanaya yapilan tecavuzu protesto edilmesini bekleyemezsiniz. Birakin damacanayi, 45 tane erkek cocuguna, Kur'an Kursunda tecavuz edilmesi bile bunlara normal gelir. Sorsan "Elhamdulillah Muslumanim" der. Ama hayatinda tanimadigi, gormedigi kisiyi burada cok rahat dinsizlikle, CIA ajani olmakla, terorist olmakla itham edebilir. Nicin? Cunku cehalet cok kotudur de onun icin. Bunca buyuk cehaletin bedeli de ona gore orantili olur......Rasgele.....
    Genede tebrik etmek lazım açık açık fetöcü bir terörist olduğunu kabul ediyorsun. Görevini burada farklı kimlikler takınarakta yapabilirdin.

Sayfa 351/1014 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451851 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •