Ben komplocu değilim. Gerçekçiyim.
Portföyümü eski forumda paylaşmıştım 5 hissem var, 3 - 5 fk arası topladım karım %100 ü geçti 2 senede.
Endeksi bilmem, siyasi komplo yazmam aklım da ermez. Ama şunu biliyorum ki bu ülkenin borsasında şirketler zaten kriz fiyatında satıldı. Tüm dünya ralli yaparken bizim borsa daha 1 ay önce 2 sent idi. Yani bahsettiğiniz siyasi risk zaten köküne kadar fiyatlandı / fiyatlanıyor. Uçtu dediğiniz endeksin tarihi dibi ( 2008 krizi ) 2 sent zirvesi 5 sent. Şu an kaç para? 2.5 sent...
Abd hisse senedi fiyatlarına bakın, 30 fk altında doğru düzgün şirket yok.
Oysa 3.5 liradan ( bu yılki karı ile 2.5 fk ) tekfen sattılar bizim borsada. Nereye düşeceksin yerin dibine girmişiz zaten...
Konut almak mantıksız hala ısrarla mantıksız veriyorum kirasını oturuyorum kardeşim. Ama ben lüks konut almak istediğim için böyle. Değilse orta halli konutlarda çarpanlar gayet uygun, maaşlar düşük ülkenin katma değeri düşük buna göre de her şey ucuz işte.
Sizin teoriye gelince, olur mu olur ama o zaman demek ki bizim gerçek değerimiz 1 sent filan diyorsunuz, yani şirketler 1 yıllık karına el değiştirecek diyorsunuz... orayı yıkarlar o kadar da değil bence...
Sent from my SM-N920C using
hisse.net mobile app
Yer İmleri