Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 17/1014 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 129 - 136 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1. Ümreniye Yamanevler'de Ümran Boru'nun arazisine Avrupa Konutları geliyor..1700 daire..Konum çok iyi..Bakalım fiyatlama nasıl olacak..

2.  Alıntı Originally Posted by karamsar kedi Yazıyı Oku
    Ümreniye Yamanevler'de Ümran Boru'nun arazisine Avrupa Konutları geliyor..1700 daire..Konum çok iyi..Bakalım fiyatlama nasıl olacak..
    Bölgede hem müteahhitlik hem emlakçılık yapıyorum m2 10.000 TL'den aşağı olmaz Alemdağ caddesi kısmında güzel bir çarşı olursa bölge çok değerlenir ancak altyapı Yok bu yoğunluğu bölge kaldırmaz

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

3. Kafama takılan bir konu var aşağıdada belirttim sadece komplo teorisi ...

Dün endeks % 2 'den fazla gitti .. Piyasa berbat yeni bir hikaye yok .
    Meclis fesh edilmiş KHK ile yönetilen bir ülkede hukuk'un durumu ortada ve 210 milyar usd özel sektör borcu olan sanayici ve iş adamının durumu ortada ayrıca turizm'in gecen senesi (2016da berbat geçti) bu seneyi aratacak gibi ....
    Burada ve eski forumda sayfalarca tartışılmış konut sektörü (lokomotif sektör) durum ortada ....
    yabancı bu ortamda borsada ne kadar alım yapar düşündünüz mü ?

Gelelim
    Benim komplo teorimde
    Yokluk fonuna Şirketler dışında Kaşla Göz arası denetimsiz Sanayii destekleme fonunun 3 milyar Tl'side 3 aylık süre ile verildi ve kimse bu konuya dikkat etmedi .... Herkes şirketleri konuştu ....

http://www.hurriyet.com.tr/kamu-devl...nunda-40356592

Bahsi geçen para

Yaklaşık 1 milyar usd para ....

Sorular
    paranın başında kim var el cevap Yiğit bulut

soru Endekste bankalar dışında yüklü hacim ve hisse senedi fiyatı artışı yok ... teori bu para bankalar aracılığı ile endeksi artırmak için kullanılıyor olabilir mi? (yiğit bulut faktörünüde katarak cevaplayalım )

en önemlisi neden 3 ay süre ile verildi bu para ...
    ve
    Bu paranın vadesi nisan ayındaki refarandumuda kapsıyor ...

Ben bu hafta pörtföyümü kendi kompla teorim doğrultusunda hareket ettirdim ......
    Not ;
    Yukarıda yazdıklarım hayal ürünü ve komplo teorisi olup YTD !

yorumlarınızı siyasete bulaşmadan SAYGI çercevesinde bekliyor olacağım

teşekkür ederim

4.  Alıntı Originally Posted by thunder Yazıyı Oku
    kartal yol kenarında teknik yapının uprise projesnin önüne yeni bir proje yapılıyor sizce m2 değeri en yüksek ne olur ?
    en yüksek değeri ön-satışta oluşacak fiyatlar olur.. alan kaybeder.. yanında ikea açılacak, karşısında adalet sarayı, E5 üstü, metro falan filan .. hayal ettikleri fiyatları az çok biliyorum, makul fiyatın/ ederinin çok üstünde lanse edilecek..

5.  Alıntı Originally Posted by investment Yazıyı Oku
    Kafama takılan bir konu var aşağıdada belirttim sadece komplo teorisi ...

Dün endeks % 2 'den fazla gitti .. Piyasa berbat yeni bir hikaye yok .
    Meclis fesh edilmiş KHK ile yönetilen bir ülkede hukuk'un durumu ortada ve 210 milyar usd özel sektör borcu olan sanayici ve iş adamının durumu ortada ayrıca turizm'in gecen senesi (2016da berbat geçti) bu seneyi aratacak gibi ....
    Burada ve eski forumda sayfalarca tartışılmış konut sektörü (lokomotif sektör) durum ortada ....
    yabancı bu ortamda borsada ne kadar alım yapar düşündünüz mü ?

Gelelim
    Benim komplo teorimde
    Yokluk fonuna Şirketler dışında Kaşla Göz arası denetimsiz Sanayii destekleme fonunun 3 milyar Tl'side 3 aylık süre ile verildi ve kimse bu konuya dikkat etmedi .... Herkes şirketleri konuştu ....

http://www.hurriyet.com.tr/kamu-devl...nunda-40356592

Bahsi geçen para

Yaklaşık 1 milyar usd para ....

Sorular
    paranın başında kim var el cevap Yiğit bulut

soru Endekste bankalar dışında yüklü hacim ve hisse senedi fiyatı artışı yok ... teori bu para bankalar aracılığı ile endeksi artırmak için kullanılıyor olabilir mi? (yiğit bulut faktörünüde katarak cevaplayalım )

en önemlisi neden 3 ay süre ile verildi bu para ...
    ve
    Bu paranın vadesi nisan ayındaki refarandumuda kapsıyor ...

Ben bu hafta pörtföyümü kendi kompla teorim doğrultusunda hareket ettirdim ......
    Not ;
    Yukarıda yazdıklarım hayal ürünü ve komplo teorisi olup YTD !

yorumlarınızı siyasete bulaşmadan SAYGI çercevesinde bekliyor olacağım

teşekkür ederim
    Ben komplocu değilim. Gerçekçiyim.

Portföyümü eski forumda paylaşmıştım 5 hissem var, 3 - 5 fk arası topladım karım %100 ü geçti 2 senede.

Endeksi bilmem, siyasi komplo yazmam aklım da ermez. Ama şunu biliyorum ki bu ülkenin borsasında şirketler zaten kriz fiyatında satıldı. Tüm dünya ralli yaparken bizim borsa daha 1 ay önce 2 sent idi. Yani bahsettiğiniz siyasi risk zaten köküne kadar fiyatlandı / fiyatlanıyor. Uçtu dediğiniz endeksin tarihi dibi ( 2008 krizi ) 2 sent zirvesi 5 sent. Şu an kaç para? 2.5 sent...

Abd hisse senedi fiyatlarına bakın, 30 fk altında doğru düzgün şirket yok.

Oysa 3.5 liradan ( bu yılki karı ile 2.5 fk ) tekfen sattılar bizim borsada. Nereye düşeceksin yerin dibine girmişiz zaten...

Konut almak mantıksız hala ısrarla mantıksız veriyorum kirasını oturuyorum kardeşim. Ama ben lüks konut almak istediğim için böyle. Değilse orta halli konutlarda çarpanlar gayet uygun, maaşlar düşük ülkenin katma değeri düşük buna göre de her şey ucuz işte.

Sizin teoriye gelince, olur mu olur ama o zaman demek ki bizim gerçek değerimiz 1 sent filan diyorsunuz, yani şirketler 1 yıllık karına el değiştirecek diyorsunuz... orayı yıkarlar o kadar da değil bence...

Sent from my SM-N920C using hisse.net mobile app

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben komplocu değilim. Gerçekçiyim.

Portföyümü eski forumda paylaşmıştım 5 hissem var, 3 - 5 fk arası topladım karım %100 ü geçti 2 senede.

Endeksi bilmem, siyasi komplo yazmam aklım da ermez. Ama şunu biliyorum ki bu ülkenin borsasında şirketler zaten kriz fiyatında satıldı. Tüm dünya ralli yaparken bizim borsa daha 1 ay önce 2 sent idi. Yani bahsettiğiniz siyasi risk zaten köküne kadar fiyatlandı / fiyatlanıyor. Uçtu dediğiniz endeksin tarihi dibi ( 2008 krizi ) 2 sent zirvesi 5 sent. Şu an kaç para? 2.5 sent...

Abd hisse senedi fiyatlarına bakın, 30 fk altında doğru düzgün şirket yok.

Oysa 3.5 liradan ( bu yılki karı ile 2.5 fk ) tekfen sattılar bizim borsada. Nereye düşeceksin yerin dibine girmişiz zaten...

Konut almak mantıksız hala ısrarla mantıksız veriyorum kirasını oturuyorum kardeşim. Ama ben lüks konut almak istediğim için böyle. Değilse orta halli konutlarda çarpanlar gayet uygun, maaşlar düşük ülkenin katma değeri düşük buna göre de her şey ucuz işte.

Sizin teoriye gelince, olur mu olur ama o zaman demek ki bizim gerçek değerimiz 1 sent filan diyorsunuz, yani şirketler 1 yıllık karına el değiştirecek diyorsunuz... orayı yıkarlar o kadar da değil bence...

Yorumunuz ve görüşleriniz için teşekkür ederim .

7.  Alıntı Originally Posted by investment Yazıyı Oku
    Yorumunuz ve görüşleriniz için teşekkür ederim .
    Benim iki saat yazdığımı Babo tek resimde anlatmış... not: çoğu kişinin yaptığı teknik işi bence saçmalık ama Babo çok farklı...

http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?p=68337

8. Ortalık karışık. Çok haber kirliliği var.
    Eskiden insanları direkt baskı kurup istediklerini yaptırırlardı. Sonra insanlar uyandı. Kendinden istenileni kuzu gibi yapmıyor.
    Bu seferde insanlara kendi tercihleriymiş gibi algı oluşturarak istediklerini yaptırıyorlar.
    Herkes ben düşündüm, ben istedim, benim kararım diyor ancak televizyon radyo internet sosyal medya ile o yöne yönlendirildiğinin farkında değil...

Örnek: Eskiden beyaz arabayı al beyaz arabayı al diye yönlendirdiğinde herkes beyaz arabayı alırdı.
    Şimdi beyaz arabayı al denince hayır almayacağım diye direniyor. Beyaz arabayı almıyor.

Bu kez beyaz arabayı alması isteniyorsa beyaz arabayı al diye direkt söylenmiyor. kırmızı arabayı al kırmazı arabayı al diye baskı kuruluyor. İnsanlar hayır kırmızıyı almayacağım inadına beyazı alacağım bu benim kararım diyor.

Borsada böyle. 2 liradan 5 liraya çıkan bir hisseyi pahalı diye kimse almazken. aynı hisseyi 15 liraya çıkarıp 7 liraya düşürdüklerinde herkes ucuz hisse diye kapışmaya başlıyor.

Sayfa 17/1014 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •