Sayfa 6/652 İlkİlk ... 456781656106506 ... SonSon
Arama sonucu : 5214 madde; 41 - 48 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1. Oktay alperdem im payı sıfıra inmiş
    Bu adamın girdiği kağıtlar sürünür
    Çıkınca kağit firlar

Çemtaş tan biliyorum
    %10 aldı
    Kağıt 1 tl lerde süŕündü
    Bu çıktı 3 tl gitti

İnsallah gentaş ta 3 lere gider

Sent from my SM-N920C using hisse.net mobile app

2. Yil sonu rakamlari gayet guzel gorunuyor.
    Faaliyet kari ozellikle cok artmis.
    Kisa ve uzun donemli borclarda yaklasik 50% artis var, kasadaki nakit miktari da gecen sene sonu kapanislarina gore 10% kadar azalmis. Ama yine de karlilik artisi, nakit akisi, piyasa degerindeki ciddi iskonto gentas i cok cazip yapiyor. En azindan benim icin ☺
    Temettu konusunda ben de 5 ile 7 kurus arasinda bir rakam bekliyorum, ama olmazsa da cok uzulmem. Sonucta gentas temettu hissesi degil benim gozumde. Gecmis donem karlarini bir yere aktarmak yerine sirketin karliligina etki edecek sekilde kullanmalari yeterli.

3. 15 kuruş temettü verse
    Ve karları örtülü cukkalamasa
    Hayat bayram olsa

AdgarLnpoo 1.0 ile gönderilmiştir.
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

GENTS
    Stokları arttığı için kısa vadeli borçlarıda artmış görünüyor.

5. Sn. POLARIS,
    elinize saglik.
    Guzel bir ozet olmus.

Alıntı Originally Posted by POLARIS Yazıyı Oku
    GENTS
    Stokları arttığı için kısa vadeli borçlarıda artmış görünüyor.

Alıntı Originally Posted by tyson Yazıyı Oku
    Sn. POLARIS,
    elinize saglik.
    Guzel bir ozet olmus.
    Teşekkür ederim.
    Son altı yıllık stoklar incelendiğinde ise,sanki yüklü bir siparişin ayak izleri var gibi.Kimbilir? Tabiki patronlar bilir.
    Burada yer alan bilgiler sadece analizdir
    Esenlikler dilerim.

7. Gentas Italy sirketi bu sene yine cok yuksek faaliyet zarari yazmis. Bu sirketle ilgili tuhaf bir durum var. Satislarinin maliyeti hasilatin nerdeyse iki kati. Faaliyet zarari yazan bir cok sirket olabilir. Ama daha ilk kalemde (brut zarar) yazan sirketi ben ilk defa goruyorum. Kabaca soylemek gerekirse sirket her 1 liralik satis icin 2 lira maliyet yazmis. Buna yonetim giderleri, pazarlama maliyetleri, finansal giderler vs dahil degil. 2015 rakamlari da buna benziyordu ama bu sene satis cok oldugu icin zarar da cok olmus. Gentas Italy ne kadar az satis yaparsa o kadar iyidir gibi gorunuyor.
    Diger istiraklerin hicbirinde boyle bir durum yok. Hepsi brut kar elde edebiliyor. Bu Italya isindeki problem nedir bilgisi olan paylasirsa cok iyi olur.

8. Çok güzel bir konuya deginmissiniz bende bununla ilgili şirketi aramayı düşünüyordum.Ne söylerler bilmiyorum ama😀

Sent from my Lenovo P1a41 using hisse.net mobile app

Sayfa 6/652 İlkİlk ... 456781656106506 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •