Artan

13,86 10 18:10
16,73 9.99 18:10
48,46 9.99 18:10
47,80 9.99 18:10
9,49 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

74,25 -10 18:10
1,80 -10 18:10
247,50 -10 18:10
261,00 -10 18:10
355,50 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.483.671.562,50 18:10
7.660.126.892,25 18:10
7.224.558.633,72 18:10
6.414.277.037,00 18:10
6.015.548.689,20 18:10
Tüm Hisseler

Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 1 - 8 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Fakir millet yapacak bir şey yok... Onlara bu fiyattan bu hizmeti verecek, deniz gösterecek başka ülke yok dünya üzerinde.

E biz de fiyatları arttırıp zengin Avrupalı turisti çekemediğimize göre, çekecek kabiliyet ve altyapıya da sahip olmadığımıza göre...

Onlar bize, biz onlara muhtacız görünen o ki.

1 sene gelmediler, Rus turist duasına çıkardılar Antalya esnafını.
    eskiden di onlar antalya esnafı yani gelselerde pek bir şey değişmiyor. zengin kesimleri genelikle yazlık alıyor hali ile esnaf derken sadece emlakçılar ağılıyor olmalı

bedavaya hizmet görmeye alıştılar zaten % 90 ı oluşturuyor ;) fakir kısmı yiyor içiyor mıçıp gidiyor. bara gider türkler ısmarlar kızlara. 1 kuruş bırakmıyor ülkeye. hatta bizimkileri kekliyorlar.

var ise tatil beldelerinde otelde çalışan veya yaşayan söylediğimi yalanlasın .

ingilizler ayrıdır ama.. onlar hep keko. bankodur.

almanlarda dahil.

ama rus gelmesin abi.

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    eskiden di onlar antalya esnafı yani gelselerde pek bir şey değişmiyor. zengin kesimleri genelikle yazlık alıyor hali ile esnaf derken sadece emlakçılar ağılıyor olmalı

bedavaya hizmet görmeye alıştılar zaten % 90 ı oluşturuyor ;) fakir kısmı yiyor içiyor mıçıp gidiyor. bara gider türkler ısmarlar kızlara. 1 kuruş bırakmıyor ülkeye. hatta bizimkileri kekliyorlar.

var ise tatil beldelerinde otelde çalışan veya yaşayan söylediğimi yalanlasın .

ingilizler ayrıdır ama.. onlar hep keko. bankodur.

almanlarda dahil.

ama rus gelmesin abi.

Şu tipler geleceğine Ruslar gelsin başımın üstünde yerleri var.

Ayrıca 10 gün önce Kemer'de 5 yıldızlı bir oteldeydim. Hiç de öyle anlatıldığı gibi bir aşırılık görmedim. Sadece bir gece epey bir gürültülü eğlendiler odanın verandasında sanırım. Kalkıp bakmaya üşendim saat geçti baya.

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku

Şu tipler geleceğine Ruslar gelsin başımın üstünde yerleri var.

Ayrıca 10 gün önce Kemer'de 5 yıldızlı bir oteldeydim. Hiç de öyle anlatıldığı gibi bir aşırılık görmedim. Sadece bir gece epey bir gürültülü eğlendiler odanın verandasında sanırım. Kalkıp bakmaya üşendim saat geçti baya.
    Ahmet Bey kadar olmasa da benide korkuttular üstad,nasıl? her şey dahil 5 yıldızlı otellerde kalınırmı? şehirde rahat geziliyormu?

4.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Ahmet Bey kadar olmasa da benide korkuttular üstad,nasıl? her şey dahil 5 yıldızlı otellerde kalınırmı? şehirde rahat geziliyormu?
    Walla benim gittiğim otelde bir Arap aile gördüm sadece. Çoğunluk olmadıklarından yukarıdaki gibi rezil görüntüler yoktu. %85-90 Rus, 3-5 de Türk aile gördüm belki. Herkes kendi halinde takılıyor. Öyle tepeleme yemek tabaklarını doldurup, yollara kusmak falan yok yani böyle bir şey.

Sıkıntılı bir durum yoktu, gayet rahat geçti tatil ama bana öyle denk gelmiş de olabilir.

Şunu da ekleyeyim, ben böyle herşey dahil otellerden hazetmem. Bunlar ailelerin, emeklilerin tarzı.

Bekar bir Türk olarak Avrupa şehirlerinde hostellerde kalıp radarlar açık vaziyette dolanmak daha ilgi çekici.

Bu tatil bedavaya gelmeseydi para verip gitmezdim. İçip, yatıp, yüzüp geldim. Konsept de böyle zaten.

Bir şey daha: Yemeklerden çok bir şey beklemeyin. Yani oteller güzel (5 yıldızlılarda kalite 3 aşağı 5 yukarı hepsi aynıdır zaten) ama yemek kalitesi düşük. Zaten yüksek olamaz çünkü maliyeti kurtarması imkansız.

Misal balıklar o ringa mıdır ringo mudur ne haltsa böyle iğrenç bir balık yok. Sakın yemeyin.

Bıldırcın pişiriyorlar, sen mi onu o mu seni yiyor belli değil. Et met yok o hayvanın üstünde. Tavuktan şaşmayın et olarak.

Herşey dahilin en güzel yanı içki olayı. Sahilde güneşlenirken demlenmenin sınır yok.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    TR nin fakir fukarasi caddebostan in kiyilarindan girsin kolibasilini kapsin

parasi olan Izmir- ozdereye gidiyor su anda mangalda et yapiyor mis gibi denizde yuzuyor

zenginligin gozu kor olsun

6.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    TR nin fakir fukarasi caddebostan in kiyilarindan girsin kolibasilini kapsin

parasi olan Izmir- ozdereye gidiyor su anda mangalda et yapiyor mis gibi denizde yuzuyor

zenginligin gozu kor olsun
    Yapma Ahmet Bey ,bahsettiğin Özdere,emekli şehridir,birde askeri kamp vardır millet ev tutar gündüzleride kamptan faydalanır sanırsın FRANCE nice kıyıları

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Yapma Ahmet Bey ,bahsettiğin Özdere,emekli şehridir,birde askeri kamp vardır millet ev tutar gündüzleride kamptan faydalanır sanırsın FRANCE nice kıyıları
    valla amerikadan sonra ozdere bana cennet ve icinde sarap akan irmak gibi geliyor

8.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    valla amerikadan sonra ozdere bana cennet ve icinde sarap akan irmak gibi geliyor
    Ahmet Bey'cim

Türkiye ye kesin dönüş yapmanız yasak mı?

GT-N8013 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •