Sayfa 258/1009 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 2,057 - 2,064 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Ahmetg Guest
    Ya ben kafayi yiycem

ABD de 2800 TL olan iphone 7 nasil TR de 3321 TL internetten satiliyor? Yahu bunun gumruk vergisi bandrolu TRT katilim payi falan ne zaman eklenmis?

Kardes yoksa bu kacak yada sahte iphone olmasin? BIrisi bakabilirmi? Bu nasil bir ucuzluk yarabbi? bu n11.com saibeli bir sitemidir?

http://urun.n11.com/cep-telefonu/app...f=one-cikanlar

2. TEB banka kartı $ provizyonu 3,595 dan hesaplıyor,yarına hazırlık yapıyorlar. ne uyanıklar haa. demek ki yarın yön belli.

3.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    Bankalar rahat durmuyor. Niye? Hala biz faizler düşmesi lazım diyoruz. Bankalar ise vatandaşın oraya yatırdığı paraları kendisi için adeta bir soyup soğana çevirme aracı olarak kullanıyor. Kendi parası değil. Vatandaşın emanet ettiği para. Kendisi acımasızca yüksek faizle kendisine bir rant aracı haline çeviriyor. Bu bir felaket

eskiden olsa piyasalar bu tarz bir çıkışı sopasız bırakmazdı, doları 5-10 kuruş yukarı sürerdi.. lakin anasına küfreder gibi sözlere bi cevabı olamadı piyasanın, ne değişti acaba ? dolarcının son avuntu-beklentisine kar mı yağıyor? nasıl olsa bu dilini tutamaz konuşur, piyasa da atar sopasını diye bekleyenler için hüsran gözüktü ufukta.. üzüldüm doğrusu..
    Peki ya BOTAS ?

Millete gecirdigi dogal gaz kar'ini aciklamaya utandi adamlar.

Bankalar cok kar etti tamam, ya senin sirketin ne yapti diye sorarlar yuzu olan adama.

Utanma, ar duygusu olana.

4. ''Üstelik bilançosunda 1 milyar 998 milyon lirayı da vergi ve diğer yasal yükümlülüklere karşılık ayırmış.”
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Peki ya BOTAS ?

Millete gecirdigi dogal gaz kar'ini aciklamaya utandi adamlar.

Bankalar cok kar etti tamam, ya senin sirketin ne yapti diye sorarlar yuzu olan adama.

Utanma, ar duygusu olana.
    karı açıklayamıyorlar çünkü varlık fonu denilen kara deliğe gidecek. hazineye SIFIR kalacak. işte bu olaylardan dolayı hazine dengesi iyice bozulmuş durumda. hazine en sonunda MB den avans almak zorunda kalacak,GÖRECEKSİNİZ.

6.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Apple.com.tr deki fiyatlara baktim ben. Apple 4200 TL ye satiyor. Bu sizin verdiginiz linkteki fiyati anlamadim. Arada 1000 lira fark nasil olur? Millet aptalmi gidip Apple dukkanindan aliyor?

Almayin boyle sahte veya kacak telefonlar. Akilli olun biraz

Soyle dusunun ABD de 2800 TR de 3200 TL olabilirmi? Yazmadan once dusunelim lutfen

saygilar
    Okuman yok mu senin? Doğru düzgün okuma alışkanlığın olmadığı için aklın ermez, etrafa akıllı olun vs. nasihatları vereceğine kendine ve hitaplarına çeki düzen ver bayramlık ağzımı açmayayım.

Apple TÜRKİYE 2 YIL GARANTİLİ yazıyor. Ben buradan aldım apple TÜRKİYE garantisi altında. Sen hiç MSRP ve STREET Price terimlerini duymadın mı? Oturduğun yer olan keçiörenin sanatoryum caddesine bakıver ;)

Ayrıca senin yaptığın iş gümrük kaçakçılığına girer. Alt sınırı 2 yıl hapistir. Miktara göre 10 yıla kadar ceza yersin. Para cezaları ise getirdiğin malın en az 2 katı olarak uygulanır.

Hani yazmışsın ya akıllı olun vs.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. Madem bankalar milleti soyuyor neden devlet bankaları ucuz kredi vererek bunlları perişan etmiyor.

Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by bunuel Yazıyı Oku
    Madem bankalar milleti soyuyor neden devlet bankaları ucuz kredi vererek bunlları perişan etmiyor.

Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güzel soru? yanıtını bilen var mı?

Sayfa 258/1009 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •