Sayfa 272/1009 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372772 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Iki ulkenin catismasi silah top tufekle olmayacak.
    Direk nukleer silahlarla.
    Olur mu . Bence mumkun degil.
    Bolgede milyonlarca kisi ölür.
    Trump beceremiyor ülkesinde vaat ettiği hicbirseyi.
    Bunun etkisiyle populeritesini korumak istiyor.
    Nukleer savas . Adi bile ürkütücü.
    Abd diyelim saldirdi.
    Kore japonya ve guney koreye butun nukleer kimyasal gucuyle saldirir.
    Savaslar eskiden doganin geregi sart olan birseydi nufus dengeleme acisindan.
    Simdi cikacak bir dunya savasi insanlığı komple
    temizleyebilir.

Bu trump dengesizi savas karari icin temsilciler meclisinden onay almasi gerekiyor mu.
    En ufak yasayi cikartamiyor oradan.
    Bunu hic cikartamaz.
    Tosuncuk bir çılgınlık yapmadikca boyle ara ara hirlarlar birbirlerine bence.

2. Ne savaşı yav
    Tosun icerdeki dikkati dışa yönlendirip dağıtmak istiyo
    Orda kamuoyu cok onemli
    Dedikodu mekanizması da yok ki adamlarda eşek hosafi deve nevalesi gibi
    Adamlar atışsın dursun bosverin Tosun Emmi allem kullem 4 sene vazifeyi tamamlar iyi de olur
    Bunu yazan Tosun .............

3.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    orada takma adım pilavcı.
    Konuyla ilgili yaklaşık son 20 sayfayı okudum,adamlar dertli büyük umutlarla girilen kağıt zarar yazıyor birde siz takılıyorsunuz

4.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Konuyla ilgili yaklaşık son 20 sayfayı okudum,adamlar dertli büyük umutlarla girilen kağıt zarar yazıyor birde siz takılıyorsunuz
    Her bahçemde çok güzel hıyar var gel ye diyene bir avuç tuzla gitmemek lazım.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Hayır bu arkadaşlarda kendince haklı,tıkanan gayrimenkul piyasasına çözüm olarak lanse edildi,ama hiçbir kurum arkasında durmadı,her ne kadar aksi söylense de bankaların,42 den alıp 36 dan sattığına inanmakta güç...
    Aynı şey ÖST lerde de var, banka kredi vereceği müşterisini niye bu kanala yönlendirsin. Eğer sağlam bir iş ise kendi kredi verir.
    Banka o projeye kredi vermek istemedi, sonuç krediyi halk versin oldu.42 TL den alınan sertifikanın şu anki yaşlandırımış değeri halihazırdaki faiz ortamında zaten 45-46 liraları geçmiştir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Nükleeri göze almak zor..

Olay yine ABD'nin Çin ticaretine doğru ilerliyor..

Trump yine bu konuya yüklenmeye başladı..bir kıvılcım yetebilir..

Belki daha çok erken ama şimdilik dünyanın kredi toptancısında işler iyi değil..USD/JPY dün 110.1X idi..bugün 109.1X oldu..

Katarın uzunluğu çok çok büyük, say say bitmezde..ama sanırım bugünlük DOW'u düşürmeye yetti..

Amma saçmaladım ha..

(malum herkes saçmalıyormuş, bende eksik kalmayayım dedim )

Trump ABD diplomatlarını ülkeden çıkardığı için Putin'e teşekkür etmiş....çünkü böylesi çok tasarruflu olmuş..

Mitch her kimse, Trump twitinde vergi kesintileri ve büyük altyapı yatırım faturasını masama getir demiş..

Trump başta ÇİN, EM'lerin biryerlerinden şırıngayla kan alacak gibi duruyor..

Mitch, get back to work and put Repeal & Replace, Tax Reform & Cuts and a great Infrastructure Bill on my desk for signing. You can do it!

8. aç tavuk kendini buğday ambarında hayal edermiş.. doları olan savaş çıksın ister, doları olmayan istemez vs

bende de dolar var, savaş çıksın isterse dünyanın yarısı yok olsun, ben sağ kalayım dolar 10 tl olsun.

başkalarının eğitimliyiz/beyaz yakalıyız , vicdanlıyız diye içinden geçirdiklerini patdanadak söyledim..

diyeceksiniz ki zaten ahlak, vicdan, dürüstlük, doğruluk vs konularda kimse samimi değil, bende biliyorum.. fakat içlerindekini birçok insan bilmiyor..

Sayfa 272/1009 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372772 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •