Sayfa 274/1009 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 2,185 - 2,192 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Abi araya noktalama işaret leri ko öyle oku
    Sn.Moruk, gulmekten perisan olduk, artik zahmet etmeseniz diyorum.

2. Yani bu hafta sonu dalmazlar da
    Tosun EM borsa spekülasyonlarını bitirme isteği duyduğunda salteri indirir gibi de anlayabilirsiniz
    Yani daha kısa ifadeyle Azalan parayi abuzittin borsalarında abuzittin izleyiciye kaptircagina parayi kendine yonlendirmesinin yegane metodu
    Yoksa kimse o yüzde on vergi avantajı verdi diye başka tür yüzde 120 EM piyasa ballı kazancından vazgeçmiyo görüktüğü gibi

3.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Sn.Moruk, gulmekten perisan olduk, artik zahmet etmeseniz diyorum.
    Aynada kendi arkaniza bakın ve ona gulunuz
    Zahmet olmadi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    VİOP 30 da 2-3 gündür nasıl olduysa kısa kontratlar kazandırıyor...

127.000 ler şurada çok değil 15 gün önce geçerli idi...Epey yol alındı.

Hürriyet'in , "Son 10 yılın en önemli gök olayı olarak görülen tam Güneş tutulması 21 Ağustos'ta. Tutulma yaklaşırken, "Nibiru" adlı dev bir gezegenin Dünya'ya çarpacağı iddiası" da var ortalıkta...

Elle gelen düğün bayram demiş atalar.

Yapacak bir şey yok öyle bir duruma.

Düşünün eğer böyle bir durum gerçek ise, burada tartıştığımız konular ne kadar anlamsızlaşmakta, matraklaşmakta.

Yok efendim dolar grafiğinde TOBO...

BİST te hisselerin durumları...

Tüm hırslar. Planlar. Programlar...

Komedi.

Hani hiç bir şeyi fazla ciddiye almayın derler ya...

Belki de en gerçeği bu laf.

Alıntı Originally Posted by casual Yazıyı Oku
    aç tavuk kendini buğday ambarında hayal edermiş.. doları olan savaş çıksın ister, doları olmayan istemez vs

bende de dolar var, savaş çıksın isterse dünyanın yarısı yok olsun, ben sağ kalayım dolar 10 tl olsun.

başkalarının eğitimliyiz/beyaz yakalıyız , vicdanlıyız diye içinden geçirdiklerini patdanadak söyledim..

diyeceksiniz ki zaten ahlak, vicdan, dürüstlük, doğruluk vs konularda kimse samimi değil, bende biliyorum.. fakat içlerindekini birçok insan bilmiyor..
    Dolar değilde SEUL nükleeri yedimi elektronik zincir koptu demektir..Samsung felan hepsi yerle bir..O yüzden piyasadaki ve Sn. Ahmet'in elindeki tüm aypon'ları silip süpürmeyi düşünüyorum..

Sahi sence savaş çıkar mı?..ona göre alıma başlayacağımda..

Malum fırsatları değerlendirmek lazım..o kadar farkımız olsun..

6.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Dolar değilde SEUL nükleeri yedimi elektronik zincir koptu demektir..Samsung felan hepsi yerle bir..O yüzden piyasadaki ve Sn. Ahmet'in elindeki tüm aypon'ları silip süpürmeyi düşünüyorum..

Sahi sence savaş çıkar mı?..ona göre alıma başlayacağımda..

Malum fırsatları değerlendirmek lazım..o kadar farkımız olsun..
    nükleer bombayı kimse kullanamaz,ancak caydırıcı olarak kalır. kk gibi bir ülke emperyalizmin asyadaki kukla şeytanıdır. saflarda gerçekten böyle bir ülke var sanıyor. emperyalizm her coğrafyadaki şeytanlarıyla dünyayı yönetir.

7. İyi de 11 eylül u de kimse göz e alamaz sanılıyodu nooldu adam çaktı geçti. Zate komedide şurda idi en çok. Uçakları kullanan arablar. Uçuş kursu ucuza gelsin diye. Uçağı kaldırma indirme derslerini deyil sadecenem düz uçuş dersi almamislarmiydi hemide amerikanin ta içinde bi yerlerde uçuş okulunda. Yani uyanma istemeyen hiç uyanmiyo ku. Bnm bi arkadas var ariyom öğlen oniki gibi açıyo tel.u aabbiiii uyuyom iki saat sonra ara. Hep aynı muhabbete binaen aramiyom bende saat üç e değin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    "Uçağı kaldırma indirme derslerini deyil sadecenem düz uçuş dersi almamislarmiydi "...

Sahi bu uçakları kim kaldırdı?

Belki az iskontoyla kalkış ve düz uçuş ve de çarpma dersileri almışlardır...

Baya şenlikli bir başlık oldu bu başlık...

Türkçemizi bilerek ve özellikle bozma konusunu şirin bir üslup haline dönüştürmek son derece can sıkıcı...

Sayfa 274/1009 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •