Sayfa 24/250 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon
Arama sonucu : 1999 madde; 185 - 192 arası.

Konu: OYLUM - Oylum Sınai Yatırımlar

1.  Alıntı Originally Posted by nevzatsuskun Yazıyı Oku
    Kayserili deyince anasini boyar babasina yenden satar derler
    Dubai ye gidipte ordan eli bos gelirse onun kayseri liginden supe ederim pazartesi belli olur
    Aynısını dubaililere degilde bize yapmış olmasın sakın [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Sent from my GT-I9060I using hisse.net mobile app

2.  Alıntı Originally Posted by SEKOYA Yazıyı Oku
    Aynısını dubaililere degilde bize yapmış olmasın sakın [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Sent from my GT-I9060I using hisse.net mobile app
    Insallah bize yapmamistir ptesi akkoyun karakoyun belli olur

3. [QUOTE=Jamiryo;74689]merhaba,
    OYLUM için,
    B grubu bir kağıt ve hacmi çok düşük gibi gözüküyor. 1,75 lerdan 3,15 fiyatlara çok kısa sürede gelmiş ve
    düşüşü de maalesef aynı hızda olmuş. grafiğin çok doğru noktalar verebileceğini düşünmüyorum. Ama yinede 2,07 üzerinde kalabilirse 2,15, 2,24, 2,34 bantlarına doğru hareket olabilir. aşağıya doğru 2,07 kırılırsa da 1,88 ve 1,80 e doğru gevşeme görülebilinir. YTD.

[IMG]http://i.hizliresim.com/dPnQkD.png[/IMG

Sent from my SM-N920C using hisse.net mobile app

4. hadi bakalım ben de yürek isteyen seviyeler veriyim..2,61 kırılırsa 2,77 orta vadeli hedef olur ;)

yatırım tavsiyesi değildir..

5.  Alıntı Originally Posted by freshblood Yazıyı Oku
    hadi bakalım ben de yürek isteyen seviyeler veriyim..2,61 kırılırsa 2,77 orta vadeli hedef olur ;)

yatırım tavsiyesi değildir..
    Ytd değildir Hayal ürünüdür

6. seni rahatsız eden nedir ki gecenin 3'ünde bana cevap verme gereğini duyuyorsun)senin bir karın ağrın var ama yakında çıkar..bak şöyle yapalım eğer yanılırsam(illa ki,yanılabilirim) ben burada yazmayı bırakırım hayırlısı derim , eğer sen yanılırsan (1,80ler demiştin) burada yazmayı bırak..bak sana averaj da verdim bunu dipteyken söylüyorum..var mısın? ;)

7. Endeks 90 bini geçti bizim hisseye hâlâ talep yok, ulan gofret sana ne desem bilemiyorum

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. fuarı boş mu geçtiler yoksamm..

Sayfa 24/250 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •