beklemekten baþka çaremiz yok
ki yatýrým tam da budur..
ben kendi adýma büyüme potansiyeli beklediðim için buradayým..
beyenmeyen gider
anlýk dalgalanmalar elbette olacak
bunlar genel resmi unutturmamamlý..
inþallah tüm ky kazanýr..
ytd
beklemekten baþka çaremiz yok
ki yatýrým tam da budur..
ben kendi adýma büyüme potansiyeli beklediðim için buradayým..
beyenmeyen gider
anlýk dalgalanmalar elbette olacak
bunlar genel resmi unutturmamamlý..
inþallah tüm ky kazanýr..
ytd
Þimdi þirket halka arzinin altinda. Halka arzdan sonra ek bir imalathane yapti, piyasa degeri 1.5 milyon iki makine aldi. Duran varliklari dolar sebebiyle en az 3 kat degerlendi. Yurt ici iken yurtdisinda onun uzerinde ulkeye ihracata basladi. 1.5 milyrlik pastadan 30 milyonluk pay alacagim 2 senede diyor. Sermayemi 5 e katlayacagim diyor yani. Nakit icinde faizsiz 25 milyonluk kredi buldu. Eger ki burdan yukselmezde duserse bende yatirimcisi olarak hem yasal hem bireysel hakkimi ararim. Simdi biz adamlara guvendik. Fason firma degil diye. Buyuyeceginede inaniyorum. Halka arzinin altinda ve bolunmemis. Bekleyecegiz. Insallah bi kent gibi bi ulker gibi buyuk bir firma olur.
Sent from my GT-I9060I using hisse.net mobile app
Amin
Sent from my SM-N920C using hisse.net mobile app
Beyefendi Merhaba ;
Halka arz olduðu günden bu yana bu þirket yatýrýmcýsýna kaç kuruþ kazandýrmýþ bilginiz var mý ?
Cevap veriyorum 0 (sýfýr) kuruþ . Þirketin yýllýk bilançolarý ortada yýl yýl inceleyebilirsiniz . Bunlarý yýllýk olarak incelediðinizde iki þey görürsünüz 1.Þirketin her yýl zarar ettiði 2.Genel yönetim giderlerinin þirket zararlarýndan büyük olmasýdýr . Bu iki veriyi analiz ettiðimiz zaman þirketin þeffaf yönetim sergilemediði manasýna gelmektedir.Þiþirilmiþ genel yönetim giderleri , þirketin ürünlerini doðru müþteriyle buluþturmadýðý , ürün kalitesi ve ürün fiyatlamalarýnýn küresel veya ülkesel rekabetin dýþýnda kaldýðý da bunlarýn cabasýdýr.
Beyefendi ;
Amacýmýz OYLUM Sýnai A.Þ Firmasýný kötülemek deðil durum tespiti yapmaktýr. Ayný zamanda sizden daha uzun süredir bu tahtadayým ve yüklü miktarda bu þirkete yatýrým yapmýþ birisiyim .
Bu sebeple kötü ithamlarýnýzý aynen size iade ediyorum.
Ýyi Günler iyi yatýrýmlar.
Eski topiðede baktým
Burdada durum farklý deðil mutlaka tahtayý yönlendirmek isteyen kiþiler olcaktýr herkes kendi bildiði doðrulara göre yatýrým yapar
Ýnsanlarý yönlendirmek için algýya oynayan kendini belli eder sanki tek akýllý kendisi...
hisse saatlik bollingera göre fiyatý azalarak devam ediyor..ikili dip yaptý, bakalým tamam mý devam mý?illaki tepki gelecektir..burada al sat yazmak bence vebali büyük..herkes kendi kar ve zararýný çekiyor..ben de bekliyorum..ama uzun vadeli tutmam al sat yaparým.tahta zaten çok hareketli.alanýn elinde kalýyor![]()
Fuar bitmek uzere insallah bugun yarin guzel bi haber gelirde
su hareketsizlikten kurtuluruz
Yer Ýmleri