Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 380/1014 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    1998-2012 arasi once Altinoluk sonra da Asos'da tatil yaptim.
    Son 5 senedir artik gitmez oldum oralara.
    Ben de ayni bozulmayi, kirlenmeyi gordum yasadim.
    Son 5 senedir Datca Palamutbuku'ne gidiyorum ama malesef oralar da gitgide kotuye gidiyor.
    Syg,

abi bilirsin en güzel komşu Yunanistan, Euro'dan çıkarlarsa ev alınabilir
    Ne yazık ki artık Türkiye'deki sahiller bu nüfusu kaldıramayacak kapasitede...
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

2.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    En güzel komşu Yunanistan.
    Euro'dan çıkarlarsa ev alınabilir
    İş yok güç yok Yunanda. Memleket güzel orası ayrı ama pasif gelir olmadan ne yapılır oralarda bilmem. Vergilendirmeleri hakkında da pek hoş şeyler okumadım. Özellikle emlakta bir garip vergilendirmeleri varmış tam ayrıntıları hatırlayamadım şimdi ama adamın canını sıkacak cinstendi.

Tek amaç pasaportu almak ise belki düşünülebilir aksi halde Yunandan cacık olmaz..

Euro'dan çıksalar da olmaz.

Ki,

Çıkamazlar. Şimdi rahatları yine yerlerinde Merkel hala besliyor bunları.

Çıkarlarsa çalışmak zorunda kalacaklar. Siestacılar isyan çıkarır, yakar yıkarlar ortalığı. Siesta'nın kaldırılması yasaktır. Teklif dahi edilemezdir. Yunanın haftada 2 gün dükkanı açık tutma hakkını kimse elinden alamaz.

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    sana oyle geliyor

sanki yalan soyleyince cebime para koyuyorlar sanki bundan para kazaniyormusum bir menfaatim varmis gibi konusuyorsun

biz ne goruyorsak onu yaziyoruz

Ama suna eminim. Turkiyeyi kotulesem herkes alkislar beni
    Sana da öyle geliyor...
    Tutarli olsan ciddiye alınabilirsin..
    Abd şöyle kötü ama TR böyle güzel diyorsun.
    Başka bi zaman da aman TR'de şurası nasıl kötü olmuş, burası bitmiş muhabbeti yapıyorsun...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    bir insan vatanini cok sevip asik olup sonrada gidip yatirimini getirisi yuksek diye Malezyada yapamazmi?

sizin egitiminizi sormayacagim ben biliyorum zaten
    Gerçek vatansever düşük getiri de verse yatırımını memleketine yapar.

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    1998-2012 arasi once Altinoluk sonra da Asos'da tatil yaptim.
    Son 5 senedir artik gitmez oldum oralara.
    Ben de ayni bozulmayi, kirlenmeyi gordum yasadim.
    Son 5 senedir Datca Palamutbuku'ne gidiyorum ama malesef oralar da gitgide kotuye gidiyor.
    Syg,
    insanlar arası ayrımcılık yapmam ancak son yıllarda bir anda zengin olan, daha öncesinde haftasonu pikniğe gidemiyorken tatile gidebilecek konuma gelen " sonradan görme" diye tabir edilen, parası olduğu için heryerde istediği gibi hareket edebileceğini düşünen bir kesim türedi..
    Pek çok rahatsızlığın sebebi bu.

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    İş yok güç yok Yunanda. Memleket güzel orası ayrı ama pasif gelir olmadan ne yapılır oralarda bilmem. Vergilendirmeleri hakkında da pek hoş şeyler okumadım. Özellikle emlakta bir garip vergilendirmeleri varmış tam ayrıntıları hatırlayamadım şimdi ama adamın canını sıkacak cinstendi.

Tek amaç pasaportu almak ise belki düşünülebilir aksi halde Yunandan cacık olmaz..

Euro'dan çıksalar da olmaz.

Ki,

Çıkamazlar. Şimdi rahatları yine yerlerinde Merkel hala besliyor bunları.

Çıkarlarsa çalışmak zorunda kalacaklar. Siestacılar isyan çıkarır, yakar yıkarlar ortalığı. Siesta'nın kaldırılması yasaktır. Teklif dahi edilemezdir. Yunanın haftada 2 gün dükkanı açık tutma hakkını kimse elinden alamaz.

Kriz var mı yok mu anlamadım ana
    vergilerden yakınan duydum kdv şuan %24 aldığım her fişte öyle.
    2 yıl önce %13 imiş.

Mekanlarda fiş kontrol eden sivil polis yada vergi memurları var ben hesabı almaya geldi sandım adam trendeki biletçiler gibi masalardaki fişleri kontrol edip gitti.

Gelin de Arabistan i gorun o zaman dun yemekte tavuk vardi, tavuk mi yiyorum yoksa agac dali mi kemiriyorum anlamadim, belki misir govdesi gibi birsey di, nerede ise lifli yiyecek yiyorum sindirim sistemim icin ne kadar iyi diyecektim. Ben ki yemek tabaginda bir sey birakilmaz hepsi yenilmeli diye yetismis bir insanim artik santiye de paso yemek birakiyorum, pilavini, tavugunu, corbasini bile birakiyorum ardimda yazik yazik ama bana da yazik,
    mutfaktan da yemek dokuluyor, benim bedenime girip, sistemlerimi hasat edip gitmesinden iyidir bu sekilde tabakta birakmam, hatta ole bir durum var ki bu arap yogurt larinin uzerinde biriken suyu bile tepsi uzerine dokuyorum, pislik aldi basini gidiyor........

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Turkiyede trafik cok guzeldi Istanbul Ankara disinda

Ama simdi radarlar cikti yok elektronik hiz olcen aletler cikti ki bunlar Amerikada ben hic gormedim

Zaten hayatta 3 zevkim vardi birincisini bosver ikincisi hizli araba kullanmak. 3. su de yemek. Artik hiz yapmak imkansiz TR de. Bir de et sebze ve meyve kalitesinde korkunc dusus var ulkede

Bana neler oluyor anlamiyorum. Bu kadar sevdigim ulkemden soguttular ya
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Adalarda oran o sekilde imis ama ana karada farkli sanirim, zaten adalar her millet o sekilde vergilendirilmis hep osmanlilar da daha iyi oranlar varmis yada bize gosterilen belgesel oyle diyordu ama Ayhan Sicimoglu na guvenirim........

Bayram donemi bende Turkiye deyim bakalim plansiz dolasicaz biz de esim ile kusadasi merkez cevresinde...
    iyi bir tatil olsun tum milletime..............

Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Kriz var mı yok mu anlamadım ana
    vergilerden yakınan duydum kdv şuan %24 aldığım her fişte öyle.
    2 yıl önce %13 imiş.

Mekanlarda fiş kontrol eden sivil polis yada vergi memurları var ben hesabı almaya geldi sandım adam trendeki biletçiler gibi masalardaki fişleri kontrol edip gitti.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sayfa 380/1014 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •