Sayfa 8/652 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon
Arama sonucu : 5209 madde; 57 - 64 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1. Büyük Atatürk'ün; "İSTİKBALDE DAHİ SENİ BU HAZİNEDEN MAHRUM ETMEK İSTEYECEK DAHİLİ VE HARİCİ BEDHAHLARIN OLACAKTIR" sözünü unutmamak lazım.
    Bu senedi yönetenler oyunlarını kime karşı kuruyorlar? elbet sana bana karşı.Peki bu durumda bu senedi yönetenlerin burada yorum yapan adamları yok mu? yok olduğunu düşünmek saflık olmaz mı?
    Anlayana !

Alıntı Originally Posted by thugz2gether Yazıyı Oku
    1.20 altına gelirse radara girer , üstü benim için pahalı.

Sent from my ASUS_T00J using hisse.net mobile app
    Neden?????

Alıntı Originally Posted by serdarkazanci Yazıyı Oku
    Neden?????
    sayın serdarkazancı neden Merak ettim?

Alıntı Originally Posted by POLARIS Yazıyı Oku
    GENTS
    Değer analizine göre tahmini değerleme.
    Verilerde yanlışlık her zaman olabilir.Kontrol edip uyarmanızı beklerim.

benim hesabımla sn. polarisin 2016 karlılığa göre olması gereken fiyat aynı
    1,2 fiyat vermek bana abes geldi !!!

5. Verilerin fazla önemi olmadığını,önemli olanın senedi yönetenlerin şeref ve haysiyet derecesi olduğunu sanırım herkes öğrenmiştir.

Alıntı Originally Posted by behzat Yazıyı Oku
    Verilerin fazla önemi olmadığını,önemli olanın senedi yönetenlerin şeref ve haysiyet derecesi olduğunu sanırım herkes öğrenmiştir.
    ederini bir gün bulur
    siteminizde haklısınız !!!

7. Uzun yıllardır sadece ama sadece Gentaş'a yoru yapan birisi hiç de fena olmayan veriler açıklanıyor ve yatırımcının umutlandığı bir zamanda kalkıyor absürd bir fiyat teleffuz ediyor.
    Halihazırda PD/DD=0,70 olan senedi kalkıyor yerler vuruyor ve sonra teleffuz ettiği fiyata gelince alabileceğini de değil,o fiyattan sonra takip edeceğini söylüyor.
    Peki ama bu kadar değersiz gördüğün senede yatırım yapacağına borsada başka senet mi kalmadı?
    Senede bunca yatırım yapmış yatırımcının absürd bir rakkam teleffuz etmeyle moralini bozmayı mı amaçılıyorsun?
    Sorduğum soruya da bakın ! hala sanki şüphem varmış gibi soruyorum.

behzat abi sen bozma moralini. Biz bu hisseyi 4 kagıt olunca satacagız, İnşallah. Fazla iyimser olmadım degilmi?aman ha yatırım tavsiyesi degildir. siz bana bakmayın.

Sayfa 8/652 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •