Sayfa 130/969 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,369
    Öngörü tutarsa bedavaya mal alacağız desenize ...

Alıntı Originally Posted by pala Yazıyı Oku
    ufacık bir haber gelse 1.50 nin altına öyle rahat inecek ki..
    sadece ufacık bir habere bakar...
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

2.  Alıntı Originally Posted by ferit Yazıyı Oku
    Senin bu heyecanlı yazılarını sevdim...bizde o heyecan kalmadı...tatilbudur da rezervasyon ayarladim baya ilgilendiler,anlasmali otele bir elemanda koymuslar baya müşterilerle ilgileniyorlarda...çalışma prensiplerini sevdim...
    Geçen gün Ankara/ankamall ve İstanbul/Florya daki Sportive mağazalarına gittim, sadece ben ve çalışanlar vardı mağazada. Floryayı pek bilmem ama ankamall dekine sıklıkla giderim, ne zaman gitsem sinek avlar

3. Kişisel olarak hiç kuşkum yok
    O iştiraklerden ikisi iyi para edecek

Hangi ikisi siz bulun

ytd

4.  Alıntı Originally Posted by makifkara Yazıyı Oku
    Geçen gün Ankara/ankamall ve İstanbul/Florya daki Sportive mağazalarına gittim, sadece ben ve çalışanlar vardı mağazada. Floryayı pek bilmem ama ankamall dekine sıklıkla giderim, ne zaman gitsem sinek avlar
    sportive düzenli büyüyen bir şirket muhtemel bu seneki cirosu 200 trilyon civarı mevsimsel olarak spor mağazalarının hepsi öyle 2012 den beri 24 milyon dolar yatırım yapılmış buda 85 trilyon yapar şirketin çoğunluğu işgsy de olduğu için satarsa tam değerinde satacaktır buda yatırılan bu miktarın epey üzerinde olacaktır ilk çıkışın sportivede satış yada halka arz şeklinde olacağını düşünmekteyim
    birde şunu ekliyeyim biz zaten şu anda neredeyse nakti kadar fiyattan işlem görüyoruz yani olabilecek en kötü senaryo fiyatlanmış bunun üzerine yapılacak her türlü şirket satışı zararına dahi olsa kar hanesine yazılacaktır

5.  Alıntı Originally Posted by bigborsa Yazıyı Oku
    Kişisel olarak hiç kuşkum yok
    O iştiraklerden ikisi iyi para edecek

Hangi ikisi siz bulun

ytd
    hepsi 10 numara iştirakler hepsi alanında lider
    ben ilk etapta sportive ve ortopro da hareket bekliyorum

6. Bu fiyatların dip olduğunu düşünmüyorum. 1.25 leri görmüş bir hisse. Endeks bugünki gibi 2-3 hareket yapsa 1.60 ların görülmemesi içten bile değil. İmkanım olsa kolu kesip çıkacağım ama maalesef o aşamayı çoktan geçtim. 5.yılım olması ve artık full portföy iş girişimde olduğu için tıkanmış vaziyetteyim. Velevki 1.25 leri tekrar görürsek milyon lota tamamlama vaktidir, ne var ne yok basarız.

7. EŞŞEK ÖLÜSÜ 1,75 ALTI HİÇ İYİ DEĞİL 1,77 LERİ İŞ YAT ALDI .HİSEYİ TUTUYOR BURALARDA
    HANİ KADEMELERE DESTEK ATAN YOK BU HAVADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

8. Ucuz fiyat bekleyenler mi var. 1,50 ler konuşuluyor. Hisse 143 üzerinde şimdiye kadar ne toplandıysa toplandı.
    Paketlendi bekleniyor neyi bekliyorlar oda belli değil.

Sayfa 130/969 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •