Ben anlamadım şimdi bu işten,neden tabana kadar indirdiler bu kağıdı,zaten 1.70 küsürattan toplamışlar,sanırım bunu anlık yapmışlar,ben baktığımda 1.90 üstündeydi,tamam endexs sert düştü,dünde sert yükselmişti,yükselişe tepki vermiyor,zaten beklemiyorduk,ama düşüşede bu kadar sert hareket yapılmazki,vesselem allem,kallem edip en sonunda eski çıkış noktası olan 1.70'e değdirdiler,2.40 beklerken soluk 1.70'de alındı,iyiki 2 defa 2.40 yaptığından tradeyapmışız,yoksa 2.90 maliyet bize girecekti,şu anki maliyetim 2.28 ona bile sevinemiyorum,çok önceleri 1.40-1.70 arası trade yapardım devamlı,8 olunca mümkünü yok daha buraları görmez diyordum,demekki Çaycı,Çoban işin içinde olursa olması gayet normal![]()
Senin geneiyiymiş ben 3,40 maliyetle bekliyom ocagımı söndürdü hiç tradede yapamadım.eşşek yukuyle zarar yazdık.psikolojim alt üst.dün ebdex yükselirken çıkmadı bugün endex düşerken en başı cekenlerden oldu.daha nereye kadar düşürecek bu kagıdı bılmıyom hergün etimi cımbızla cekiyolar sanki.ne yediğimiz yedik ne içytiğimiz içtik.geceleri uyuyamıyorum aylardır.allah belasını versin
E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hep ayniyiz kardes avgyo avtur 4 haftada 7oooo tl mi yedi bir kurtulsam borsadan direk faize dalacam harammis bunlarin yaptigi o.c lugundan daha iyidir
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iyide bu haram degilmi simdi bist kumarhane olmus
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +214 olurken, ortalama tahmin +243 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 27 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +1015 puan olurken, en düşük beklenti +417 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 24'ü pozitif, 3'ü negatif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
Pul olmuş
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri