Sayfa 19/997 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 145 - 152 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Sn. Lunatic

Posta kutunuza yolladim bilgileri.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by lunatic Yazıyı Oku
    Merhaba,

Miktar ve vade nedir acaba? Ayrıca temdit mi yeni giriş mi? Ben 150k için 32 gün temdit 3.25 alabildim, maksimum budur dediler. Ancak sizinkiyle arada büyük fark var. Birde, şehir neresi acaba?

Saygılar,
    Sayın Lunatic,
    ing e-turuncu dolara %4 veriyor deyin,
    ama o hoşgeldin oranı derlerse, hoşgeldin 1 yıl geçerli ve kaç aydır da oranı %4 ayrıca da günlük deyin
    saygılar

3. inşaat sektöründeki demir isyanı şeklinde bir haber okudum. bu sektörü ciddi bir kriz bekliyor galiba. iş bırakmalar olabilir deniyor.

4.  Alıntı Originally Posted by huskoz Yazıyı Oku
    500.000 euro/dolar veya bu meblağın tl karşılığını başka bir bankaya transfer etmek istesek;

Transfer edeceğimiz banka bunu ücretsiz olarak kendisi taşıyor mu?Böyle bir uygulama var mı?

Bir arkadaş bunun mümkün olduğunu söyledi.Ben de bu konuda tecrübeli olan forumdaşlara sorayım dedim.
    Anca guvenlik gorevlisini yaniniza verir, oda sizi garantiye almaz
    y.t.d.

5.  Alıntı Originally Posted by huskoz Yazıyı Oku
    500.000 euro/dolar veya bu meblağın tl karşılığını başka bir bankaya transfer etmek istesek;

Transfer edeceğimiz banka bunu ücretsiz olarak kendisi taşıyor mu?Böyle bir uygulama var mı?

Bir arkadaş bunun mümkün olduğunu söyledi.Ben de bu konuda tecrübeli olan forumdaşlara sorayım dedim.
    eft için ille de para alırız diyorlarsa rakam çok yüksek olsa da azami bir komisyon miktarı vardır, (mesela akbank için 400 TL)
    söylediğiniz miktarda parayla (en iyi ihtimal büyük bir valiz olur) götüreceğiniz banka yanınıza güvenlik görevlisini bile verse 400 TL için stres yaşamanıza değmez.
    tabi 0,10-0,20 oran için banka değiştirenlere 400 TL anlamlı olur ki zaten değiştirmelerine sebep yaklaşık bu meblağ

6. Doviz taşıdığınız için mi banka transfer parası istiyor ? Standart eft gbi işlem olmuyormu büyük paralarda yahu

Ben, elektrikli alicam dermisim yok henuz degil ama hybrid alinabilir.........

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Petrol fiyatları 1 sene içinde 90 dolara gidecek.depolari doldurun😃benden söylemesi.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Bu cok komik bisi

Suudi den transfer ederken
    transfer eden yer
    ABD deki banka
    ve TR deki banka bu islemden pay aliyor

hizmet bedeli.....

Alıntı Originally Posted by huskoz Yazıyı Oku

yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sayfa 19/997 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •