Sayfa 86/305 İlkİlk ... 3676848586878896136186 ... SonSon
Arama sonucu : 2438 madde; 681 - 688 arası.

Konu: CRDFA - Creditwest Faktoring

1. Demek parayı ayarlaya bilmisler..bu yılki temettu tarihi tam bir fiyasko...umarim bundan sonra boyle saçma sapan iş yapmazlar..

2. Emekliliğe 9 sene var ...kuzuları kurban gelmeden katalım ...seneye kuzu verirler..

3.  Alıntı Originally Posted by existence Yazıyı Oku
    Şafak kalmadı eli kulağında 1 hafta
    böyle iyi oldu,zaten endeks yüksek en azından fiyat aşağı inerde piyasaya satış gelirse fazla zarar gormeyiz...

4.  Alıntı Originally Posted by ferit Yazıyı Oku
    böyle iyi oldu,zaten endeks yüksek en azından fiyat aşağı inerde piyasaya satış gelirse fazla zarar gormeyiz...
    Piyasa da yardımcı olursa iyi fiyatlardan kuzuları katarız

5.  Alıntı Originally Posted by berk06 Yazıyı Oku
    Piyasa da yardımcı olursa iyi fiyatlardan kuzuları katarız
    Temettü tarihine kadar 1.88 olsun. 0.28 krs temettu düşsün...1.60 takilalim benim için kafi..

6.  Alıntı Originally Posted by ferit Yazıyı Oku
    Temettü tarihine kadar 1.88 olsun. 0.28 krs temettu düşsün...1.60 takilalim benim için kafi..
    Ferit başkan 1.74 den yetişemedim ama 1.75 den biraz aldım. Duruma göre ya sürüde kalacak yaa da kurbana gidecek

1.88 güzel rakam ben bugun aldıklarımı aldıklarımı 1.81 den vermeye razıyım

7. Ortaklara hayırlı olsun diyorum...2017 karını da nisan mayıs gibi bekliyorum...

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by existence Yazıyı Oku
    Ferit başkan 1.74 den yetişemedim ama 1.75 den biraz aldım. Duruma göre ya sürüde kalacak yaa da kurbana gidecek

1.88 güzel rakam ben bugun aldıklarımı aldıklarımı 1.81 den vermeye razıyım
    Borsada hic bir şey garanti degil,benim ki sadece temenni.hele temettumuzu alalım ondan sonra allah buyuktur...zaten bu yil herseyi karman corman ettiler..

Sayfa 86/305 İlkİlk ... 3676848586878896136186 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •