Sayfa 317/804 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 2,529 - 2,536 arası.

Konu: NUGYO nurol gmyo

1. Ben bir gün öncesinde takasta görünen 459000 den bahsediyorum ama siz başka yere yönlendiriyorsunuz. Neden acaba?

2.  Alıntı Originally Posted by dacos Yazıyı Oku
    Ben bir gün öncesinde takasta görünen 459000 den bahsediyorum ama siz başka yere yönlendiriyorsunuz. Neden acaba?
    Ben neden başka bir yere yönlendireyim ki?
    Siz neden böyle bir yönlendirilme hissi yaşadınız anlamadım. 2 gün seans sonunda alıcı ve satışlara baktığımda bakan herkesin görebildiği somut verileri paylaştım.

3. Arkadaşlar tablo paylaşacak varmi

SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Maşallah! Holding ve şirketleri olarak işleri gayet iyi, kamuoyuna tersi aksettirilse de devletten de gayet iyi siparişler, taahhüt işleri alıyorlar ama tek yatırımcılarına bir şey damlamıyor o ayrı konu!

http://www.nurolinsaat.com.tr/malaty...lanmistir.html

Malatya'da inşa edilmesi planlanan "JSF Uçağı Saha Aktivasyonu için 7nci Ana Jet Üs Komutanlığı Altyapı ve Tesislerine Yönelik İnşaat Sözleşmesi Kapsamında İnşaat Müteahhitlik Hizmetleri Alımı" Projesinin Sözleşmesi, 429.500.000 TL anahtar teslim bedel ile 14.08.2017 tarihinde Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş tarafından Ankara'da imzalanmıştır.
    ---

https://twitter.com/TyrannosurusRex/...34143544078336

Nurol Makina'nin yeni 4x4 ZPT'si Ilgaz-II daha Turk guvenlik kuvvetleri envanterine bile girmeden bir Orta Afrika ulkesine ihrac edildi.

5. 5.60 geçerse artık hedef bellidir benim için.
    Burdayız.

Oralara yaklaşınca söylerim

- bu arada ceza yemişim, yazamıyordum. neymiş küfür etmişim. e bu kadar ......nu nasıl anlatayım küfürsüz demiş ya can yücel -

6.  Alıntı Originally Posted by jorçhoroz Yazıyı Oku
    5.60 geçerse artık hedef bellidir benim için.
    Burdayız.

Oralara yaklaşınca söylerim

- bu arada ceza yemişim, yazamıyordum. neymiş küfür etmişim. e bu kadar ......nu nasıl anlatayım küfürsüz demiş ya can yücel -
    Geçmiş olsun sayın jorçhoroz hoş geldiniz

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Asagidaki haber kapta var mı arkadaslar. Yoksa neden yok?
    Malatya'da inşa edilmesi planlanan "JSF Uçağı Saha Aktivasyonu için 7nci Ana Jet Üs Komutanlığı Altyapı ve Tesislerine Yönelik İnşaat Sözleşmesi Kapsamında İnşaat Müteahhitlik Hizmetleri Alımı" Projesinin Sözleşmesi, 429.500.000 TL anahtar teslim bedel ile 14.08.2017 tarihinde Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş tarafından Ankara'da imzalanmıştır.

8. Nurol makine ve Nurol inşaat ile nugyonun alakası yok dostlar. Sadece inşaatın nugyoyu gerekirse desteklerim açıklaması var.

Sayfa 317/804 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •