Sayfa 316/1009 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Kendine sadık özel silahlı birlik kurduğu haberini doğrulayacak yürekte bir gazeteci kalmasa bile, bu haber doğru olmasa bile, bu şayia hemen her yerde artık yüksek sesle ifade edilmeye başlandı.

Şuyuu vukuundan beter derler ya o durum...

Daha da kötüsü ülkede güvenilecek bir kurum kalmadı.

Demokrasinin olmazsa olmazları, basın, üniversite, adalet tümüyle bağlı ve bağımlı hale getirildi.

Yıllarca en güven duyulan kurum olan TSK 'ya güven kalmadı.

Sorarım size o yalan bu yalan. Bu da mı yalan?

Bana demokrasiye benzer bir yanımızı gösterin.

Bir tane ciddi devlet statüsünde dost müttefik gösterin.

Çevremizde bir tane dost devlet gösterin.

Halk, en kabasından ikiye şak diye ortasından onarılmaz ve döndürülemez biçimde bölünmüş durumda.

Birinin ak dediğine diğeri kara demekte.

En basitinden temel değerlerde bile birleşemeyen bir halktan bahsediyorum.

Bize düşman gerekmez...

2. Biri aciklamis, " Memuru enflasyona ezdirmeyecegiz."

16 senedir ayni yalan.

Utanmiyorlarda.

3. yandaş troller burada ve faiz başlığında dolarda düşüş pompalıyor, aklı olan tersini yapar. bunların ipiyle hareket eden donsuz kalır.

4. uleyn 7-8 aydır aynı şeyi yazıyorsun. senin görüşünden farklı yazanları trolle yaftaliyorsun ki karşıdakini hiç tanımadan ve bilmeden. kaldi ki bunların bir kısmı da doların yükseleceği görüşünde olanlar. hic utanman yok mu senin. senin gibilere ters kolpacı derler. esas trol senin gibilerdir. düzeysizlik, yetersizlik had safhada. o biriktirdim, aldım dediğin pozisyonları belgeleyemezsin. çünkü yok. işin gücün sallamak. senin gibilerin haddini her zaman bildireceğim. senin gibileri her zaman ifşa edeceğim.

5. Portföyümün %25 i dolarda. Maliyetim çok yukarıda değil ne kar ne zarar, tapi noktasındayım. Ne zaman bir %25 daha dolar almaya niyetlensem şu alttaki videoya bakıp vazgeçiyorum Bir zamanlar Wall Street'te bir söz vardı "Ayakkabı boyacıları ne yaparsa tersini yap" ilkesinde olduğu gibi... Zamanın Ters indikatöri ise berberler.

Aşağıdaki videoya binaen Dolardaki Diğer %25'lik alım yerimi 2,98 seviyesi olarak belirledim. Kanımca bu berber orada tüm Dolarını TL ye çevirir

BORSACI ARKADAŞIN BERBERİ : https://twitter.com/LEVENTASLAN91/st...81114941419520

Siz içten onlar dışarıdan bir türlü yükseltemediniz şu doları

Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    Siz içten onlar dışarıdan bir türlü yükseltemediniz şu doları
    Ekonomi kim, sen kim..birde düşünüyor pozları..

Dışarıdan bir türlü yükseltememişler doları???..

................

Yılın ilk yarısı için:

-Doğrudan yatırımlar ve krediler azalırken sıcak parada ciddi bir artış var. Sıcak para girişi yüzde 48.5 ve 6.6 milyar dolar artarak 20.27 milyar dolara çıkmış. Artışta baş rolü 7.16 milyar dolar ile tahvil- bono yatırımları oynuyor.
    -Yani yabancı yatırımcıların gözünde Türkiye diğer alanlarda cazibe kaybederken, cazibesinin arttığı tek alan yüksek faiz olmuş.
    -Buna rağmen cari açığı finanse etmek için döviz rezervlerinden 2.4 milyar dolar harcandığı dikkate alınırsa, ekonominin sıcak paranın iştahını kesmeye tahammülü hiç yok.
    Dünyanın kılçıksız en yüksek faizini ver..ondan sonra dışarıdan felan yükseltememişler de..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Düdük makarnası...

Sayfa 316/1009 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri