Sayfa 334/1009 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bir bilen daha teşrif etti başlığımızı...

Çok bilenlere mahsus o hava ve üslupla...

Bu adam, bu şekilde, bedava helva dağıtsa almam...

Doğrudur sn browjn..ancak global paranın devamı var unutmamak lazım..

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    guncel bi ornek daha birakayim: i phone 7 plus, 700 dolar satis fiyati, TC satis fiyati ne kadar: 4000 Tl
    e dolar ne kadardi.?
    3.50
    ama 5.70 cikti simdide.. haydi iyi geceler, dolarda artis kacinilmaz, evet evet..
    ytd
    Sayın SavasC,

Üyelerden ABD'de ikamet eden AhmetG ile irtibata geçerseniz Türkiye ile ABD arasında sözkonusu telefonların fiyatları arasında hemen hemen hiç fark olmadığını size anlatacaktır. Zira Eylül başı Türkiye'ye gelirken sipariş vermek isteyenler için duyuru yapmış tek bir sipariş dahi alamamış, TR ve USA arasında gerçekte fiyat farkı olmadığını anlamıştı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Malum, dolar milyarderi Araplar, Ruslar, Çinliler, büyük bir futbol aşkıyla, İngiltere'deki, İspanya'daki, İtalya'daki, Fransa'daki futbol takımlarını satın aldılar...

Neden acaba?

Ve bu sene Arapların sahip olduğu PSG tam 222 milyon Avro ödeyerek Barcelona gibi bir takımdan Neymar'ı transfer etti.

Şimdi sırada gene Arapların sahip olduğı Manchester City'nin, Messi'nin kontratında ayrılma tazminatı olarak belirlenen 330 milyon avroyu ödeyerek Messiyi transfer edeceği konuşuluyor...

Paralara bir bakın...

Aklınıza birşeyler gelmiyor mu?

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Paralara bir bakın...

Yağıyor mübarek..

6.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Sen gerizekalı mısın arkadaşım..

Ne maaşından bahsediyorsun be..
    Nasıl bi dünyada yaşıyorsun sen

Tıpta son zamanlarda ilerlemeler oldu..
    Bir araştır..

Bir çözüm vardır senin durumada..
    gundi troll değil.
    benim gibi nereye elini atsa kurutan bir arkadaş.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku

Hani özel jette, bir Arap, bir Rus, bir Çinli milyarder biraraya gelmişler diye başlayan bir fıkra...

Malum bu insanların mensubu oldukları devletler mali alt yapı olarak pek ciddi ülkeler değildirler...

8. Değerli Arkadaşlar,burada bazı üyelerimizin belirttiği gibi bende birikiminin değeri enflasyonla kaybolmasın diye dolar da değerlendirenlerdenim,paramın bir kısmını sabit dolar ve altın olarak tuttum,daha küçük bir kısmıyla da(burada anılan rakamların çok daha cüzi bir miktarıyla) al-sat yaparak yılbaşından bu yana yaklaşık 1530 dolar kazanmışım,Bence olaya birde böyle bakmak lazım,bunun yanında parasını dolar olarak faizde değerlendirenlerde var,dediğimiz gibi maalesef dolar yangında ilk çıkış vazifesini görüyor,bu tür küçük getirilerde doların kısa veya orta dönemde yatay seyretmesi veya düşüş göstermesi nedeniyle oluşacak kayıpları bir miktar amorti ediyor diye düşünüyorum.

Sayfa 334/1009 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •