Artan

10,57 9.99 18:10
4,52 9.98 18:10
14,78 9.97 18:10
216,20 9.97 18:10
6,95 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

61,75 -9.99 18:10
321,00 -9.96 18:10
90,40 -9.96 18:10
52,20 -9.92 18:10
52,80 -9.9 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.553.298.453,05 18:10
11.129.027.275,04 18:10
10.481.881.526,54 18:10
7.516.600.316,75 18:10
6.263.391.343,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 9598 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Slm Sacro ustad ve forum dostları...

LKMHK....

Teknik olarak yükselen üçgen formasyonu kırmak üzere... Hatta Sacro'nun deyimiyle "Kırmış da haberi yok"... 5,56 zirve aşımı söz konusu... Zaten birkaç aydır da zirve tazeleyerek gidiyor kağıt... Basit olarak herkes yükselen üçgen araştırıp hesap yapabilir... RSI, Macd sıkıntısız görünüyor... Sacro ustad zirve aşımlarını sever diye yazdım... Grafik istedin, buyur bakalım...

Temel olarak agresif denilebilecek bir büyüme hikayesi var... Ankara Akay Hastanesi alındı. Etlik Hastanesi büyütülüyor. Üniversite kurulması ki (ayakta tedavide %90 kar avantajı varmış üniversite hastanelerinde), bir de son 2 yılda yapılan hisse geri alımının devamı için yönetime gecen hafta tekrar yetki verildi...
    Teknik fe temel gayet güzel duruyor... Gerisi piyasaya kalmış... Bol kazançlar...

[IMG][/IMG]

Not: Bunu da sadece burada yazdım. Sacro'ya boyun borcumuz...Emeklerini inkar edemem...
    Son düzenleme : egelim; 07-03-2017 saat: 10:14.
    Dibe vurmanın en güzel tarafı ne biliyor musun?
    Bundan sonra hep yukarı...

2. Çalışan kazanır, elması kızarır...

Lokman Hekim bugün sevindirdi bizi... ...İnşallah devamı gelir...

Alıntı Originally Posted by egelim Yazıyı Oku
    Slm Sacro ustad ve forum dostları...

LKMHK....

Teknik olarak yükselen üçgen formasyonu kırmak üzere... Hatta Sacro'nun deyimiyle "Kırmış da haberi yok"... 5,56 zirve aşımı söz konusu... Zaten birkaç aydır da zirve tazeleyerek gidiyor kağıt... Basit olarak herkes yükselen üçgen araştırıp hesap yapabilir... RSI, Macd sıkıntısız görünüyor... Sacro ustad zirve aşımlarını sever diye yazdım... Grafik istedin, buyur bakalım...

Temel olarak agresif denilebilecek bir büyüme hikayesi var... Ankara Akay Hastanesi alındı. Etlik Hastanesi büyütülüyor. Üniversite kurulması ki (ayakta tedavide %90 kar avantajı varmış üniversite hastanelerinde), bir de son 2 yılda yapılan hisse geri alımının devamı için yönetime gecen hafta tekrar yetki verildi...
    Teknik fe temel gayet güzel duruyor... Gerisi piyasaya kalmış... Bol kazançlar...

[IMG][/IMG]

Not: Bunu da sadece burada yazdım. Sacro'ya boyun borcumuz...Emeklerini inkar edemem...

Alıntı Originally Posted by piroglu82 Yazıyı Oku

Selamlar ,
    PRKME bana göre 10 yıllıkta baktım , macd al veriyor ve rsi da yukarı kesti , bir kaç gündür 1-2 puan çaktırmadan ufak ufak alım var ,

Bişeyler oluyor ama dur bakalım , ne çıkacak ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    AYnen katılıyorum.

2.10'lardan ben boşuna uzun portföye almadım bunu :D

2.45 - 50 üzeri kapanışlar yaparsa ner bir boğa piyasasına girebilir.

Çalışan kazanır, elması kızarır...

Lokman Hekim bugün sevindirdi bizi... ...İnşallah devamı gelir...
    Valla dostum tebrikler.

Tekkeyi bekleyen çorbayı içermiş :D
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

lansing Guest
    Slm Sacro ustad ve forum dostları...

LKMHK....

[IMG][/IMG]

egelim ; yukarıdaki paylaşımın için teşekkürler, hesap numaranı iletirsen payını göndereyim

5.  Alıntı Originally Posted by lansing Yazıyı Oku
    egelim ; yukarıdaki paylaşımın için teşekkürler, hesap numaranı iletirsen payını göndereyim
    Estağfurullah... Para almıyoruz, bilgimizi paylaşıyoruz... Herkes kazansın... Ben bursa civari demir çelik sektörünü inceliyorum şimdilerde...

Cem değil hakiki Bursalı... Kritik eşeğe yaklaştı... Sacro ustad sadece grafiği hoşuma gidenleri yorumladım dediklerinden... 3~5 kuruş üstü kritik nokta gibi duruyor. Kırarsa hızlı harejet edebilir... Bollinger daralmış iyice, sert düşüşe tepki olabilir Kısada...
    Son düzenleme : egelim; 03-04-2017 saat: 10:54.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •