Sayfa 16/253 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon
Arama sonucu : 2019 madde; 121 - 128 arası.

Konu: Matriks Formülleri

Alıntı Originally Posted by londralı Yazıyı Oku
    uufuk

Bir önceki sayfada verdiğiniz valuewhen(1,cum(1)=7,c) formülü o günkü 7.barın kapanışından bir çizgi çekmekte.
    Peki o çizgiyi her 10 barda bir tekrar çektirmek istersek nasıl bir formül yazmalıyız ?

Teşekkürler.

[IMG][/IMG]

2. Yanlış yazdığım için özür dilerim , cevap için teşekkürler sağolun.

3. Matrikste yakın vade u30 kontratlarında otomatik işlem yapanlar için X30YVADE sembolunde değişiklik var mı?

bistech geçişiyle beraber bağlı emirlerin silinip tekrar yeni kodlarla emir bağlanması gerektiği söyleniyordu, gördüğüm kadarıyla hala X30YVADE kontratı aynı, sadece emir tipinde değişiklik olmuş. emri silip yenisini bağlayınca emir tipi olarak eskiden KPY yazarken şimdi NORMAL yazıyor.

Başka yapılması gereken birşey var mı sistemci arkadaşlar?

4. Matriks Explorerda; son kapanış RSI değeri 30 ile 40 arasında ve son gün bir önceki güne göre yükselişte olan hisseleri taratmak için nasıl bir formül yazmalıyız. (Örnek: RSI değeri 2 Martta 32 olan ve 3 Mart kapanıştan sonra RSI değeri 35 olan hisseleri bulmak istiyorum.

Youtube da Teknik Analiz Eğitimi 7 videosunun 44. dakikasından itibaren konu anlatılmış ama videoda verilen

30<RSI(C,14)<40 AND REF(RSI(C,14),-1)<RSI(C,14) formülü hatalı sonuç veriyor.

Konu hakkında bilgisi olan cevaplasın lütfen, nasıl bir formül yazmalıyız...

Alıntı Originally Posted by bayramiçli Yazıyı Oku
    Matriks Explorerda; son kapanış RSI değeri 30 ile 40 arasında ve son gün bir önceki güne göre yükselişte olan hisseleri taratmak için nasıl bir formül yazmalıyız. (Örnek: RSI değeri 2 Martta 32 olan ve 3 Mart kapanıştan sonra RSI değeri 35 olan hisseleri bulmak istiyorum.

Youtube da Teknik Analiz Eğitimi 7 videosunun 44. dakikasından itibaren konu anlatılmış ama videoda verilen

30<RSI(C,14)<40 AND REF(RSI(C,14),-1)<RSI(C,14) formülü hatalı sonuç veriyor.

Konu hakkında bilgisi olan cevaplasın lütfen, nasıl bir formül yazmalıyız...
    30<RSI(C,14) and RSI(C,14)<40 AND REF(RSI(C,14),-1)<RSI(C,14)

6.  Alıntı Originally Posted by uufuk Yazıyı Oku
    30<RSI(C,14) and RSI(C,14)<40 AND REF(RSI(C,14),-1)<RSI(C,14)
    Sayın uufuk, bu kadar çabuk cevap alacağımı beklemiyordum, verdiğiniz formülü hemen denedim, çok çok teşekkür ederim...
    Saygılarımla...

7. Merhabalar,
    Teknik bir yardıma ihtiyacım var. Lütfen bilenler yanıtlarsa sevinirim.
    Sistem Tester'a Stokastigi kullanarak alış ve satış formülleri yazdım. (AL: Cross(STOSK(14,5,3),STOSD(14,5,3)) SAT:Cross(STOSD(14,5,3),STOSK(14,5,3))

Şimdi bundan faydalanmak için gün içi bu koşulu sağlayan hisseden sinyal almak için alarm nasıl yapmalıyım. Biraz yeniyim bu sistem testere .

Alıntı Originally Posted by denizkiraz Yazıyı Oku
    Merhabalar,
    Teknik bir yardıma ihtiyacım var. Lütfen bilenler yanıtlarsa sevinirim.
    Sistem Tester'a Stokastigi kullanarak alış ve satış formülleri yazdım. (AL: Cross(STOSK(14,5,3),STOSD(14,5,3)) SAT:Cross(STOSD(14,5,3),STOSK(14,5,3))

Şimdi bundan faydalanmak için gün içi bu koşulu sağlayan hisseden sinyal almak için alarm nasıl yapmalıyım. Biraz yeniyim bu sistem testere .
    Dostum..
    Sistem testerde yazdıgın sistemi tek tek veya grup olarak senetler için test edip kazanç_kayıp bilgisi alabilirsin...
    Senet taraması Explorer ile yapılır...
    Yazdıgın şart gerçekleşirse sonuçlar tab'ında 1 degeri elde edilir..

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Yukardaki resimler size fikir verecekdir...
    Daha fazlasını yazmak,istemek topigin amacını aşar...
    Matriks yardım sayfaları doküman ve videoları bu amaç için hazırlanmışdır,başarılar...

https://www.matriksdata.com/website/...itim-videolari

Sayfa 16/253 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •