Sayfa 43/997 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 337 - 344 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Masaya çökenlerden biri de Sayın Yiğit Bulut'tur kanımca.

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Aynen öyle kaynayan kurbağa misali..
    Misal 3.50 kırıldı diye 2 gündür çok sert aşşa beklenirken yavaş yavaş takılıyorlar..

2017 ortalamasını 3.40 45 lerde olacak şekilde ayarlayacaklar işte..

Haaaa bu eğilimi durduracak tek şey global bi dalgadır..

O konuda da senden benden ilerideler merak etme..Matrix izleyip de teknik analiz yapıp dolar satmıyorlar emin ol..

Doların 4 tl harekerinden sonra resmen çöktüler masaya..Çok ustaca hareket ediyorlar.Teknikçileride avlıyorlar..
    Terso pozisyon alanları (cesaret varsa) yada döviz mevduatçılarını miktarlarını ortalama vade dönüşlerini herşeyi biliyorlar ona göre fiyat oluşturuyorlar..

2.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Masaya çökenlerden biri de Sayın Yiğit Bulut'tur kanımca.
    Dolar'ın şu anki değerinde Yiğit Bulut'tan çok Mehmet Şimşek ve Hatice Karahan'ın stratejileri ve seçimleri daha önemli rol oynuyor diye düşünüyorum,
    Nihat Zeybekçi, Nurettin Canikli ve Yiğit Bulut'un stratejileri bana göre çok başarılı olamadı.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3. Buradan yazamazsın zaten
    Yazsan foyan meydana çıkar.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    özelden gel,burada konuşmayı doğru bulmuyorum.

4. Uzatmak istemem ama Nurettin Canikli ile Yiğit Bulut arasında çok büyük fark var.
    Hiçbir zaman Nurettin Canikli'yi yetenekli akıllı biri olarak görmedim.
    O konuma nasıl geldi hala anlayabilmiş değilim.
    Güvenilecek biri olduğu için sanırım.
    Malum güven konusu çok kritik günümüzde.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Dolar'ın şu anki değerinde Yiğit Bulut'tan çok Mehmet Şimşek ve Hatice Karahan'ın stratejileri ve seçimleri daha önemli rol oynuyor diye düşünüyorum,
    Nihat zeybekçi, Nurettin Canikli ve Yiğit Bulut'un stratejileri bana göre çok başarılı olamadı.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Nihat Zeybekçi, Nurettin Canikli ve Yiğit Bulut'un stratejileri bana göre çok başarılı olamadı.
    Doların mevcut durgunluğundan bizimkilere pay çıkarılmasını FED ve Trump'a yapılmış haksızlık olarak görüyorum.

6. Arkadaşlar bu power canlısına cevap yazıyorum ama inanın istediğimden değil.
    Burada konu dışı konuşma olsun da istemiyorum ama kendisi yerli yersiz gece gündüz sürekli buraya gelip kriz kriz kraş kraş diye küfürlerle bezenmiş cümlelerle bozuk plak gibi yazdıkça ve hiçbir müdahele ile karşılaşmadıkça bize de cevap vermek düşüyor.

7.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu power canlısına cevap yazıyorum ama inanın istediğimden değil.
    Burada konu dışı konuşma olsun da istemiyorum ama kendisi yerli yersiz gece gündüz sürekli buraya gelip kriz kriz kraş kraş diye küfürlerle bezenmiş cümlelerle bozuk plak gibi yazdıkça ve hiçbir müdahele ile karşılaşmadıkça bize de cevap vermek düşüyor.
    abla ben okuyorum tartışmanızı benim için sorun yok.yapıcı oluyor. yalnız power algoritmaları yazmaya başlarsa burası kitlenir bence.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

8.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Bankaların bugün tcmb'nin geç likidite imkanından % 12.25 faiz ile kullandığı miktar 69 milyar tl
    ooo merkez gevşetmiş işi. altına kaçırmasa bari.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Sayfa 43/997 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •