Sayfa 362/1009 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 2,889 - 2,896 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Aynen bu topicte dolar dusecek diyenlere troll vs aptalca suçlayıp cocukca saldirmaya kalkanlar cok feci battilar
    Hem piyasada hem itibar olarak.
    Neyse dersler her zaman cikarilmak icin vardir.
    Tertemiz bir ders olsun.
    Elimde tupras olsa.
    Biri dese ki abi petrol ile gelismeler var tupras da ciddi dusus bekliyorum.
    Görüşünu aklimda bulundururum bi kenari yazarım.

Burdakiler napti.
    Nasil dusecek ya salak misin dusemez
    Dusmez dedim sana gidin bu topic den
    Elime alirim terligi bak dusecek demeyinnnnn
    Piyasala inatlasilmaz

2.  Alıntı Originally Posted by mme Yazıyı Oku
    Üstadıyla birlikte rezil oldular. Hala haklı çıkma amacında debeleniyor. Sizin ipliğiniz pazara çıkarıldı. Sen biriktirmeye devam et. Bundan sonra dolar çıksa nolur. Sen 8 aydan beri çıkacak diyosun. Düşüyor. Bu süreçte parite, ons, bist ralli yaptı. Ondan da yararlanamadın. Tabi ters kolpaysa başka. ) Sonunda, bir şey 40 kere söylersen olur zaten. O zaman da ben bildim, söylediydim dersin.
    Boşsun boş. Yetersizsin. Niye? Dolar artmadığı için mi? Değil. Kendi görüşün dışında görüş bildirenleri trollükle yaftaladığın için. Karşıdakini hiç tanımadan hem de. Bu tür esas troldür. Ters kolpa yapar. Başkasına parayla yazıyorsun der, belki de kendi yapar bunu. Psikolojide ne deniyordu buna?))
    Bu türlerden o kadar çok gördüm ki. Bizi yeni sistemde, forumda tecrübesiz sanıyor, gönderi sayımıza göre, biz hemen hemen hisse net kurulduğundan beri varız. Dolayısıyla, sizin gibileri çok gördük çok.Her defasında da haddini bildirdik.
    ben 12 senedir buradayım, kimin ne olduğunu görüyoruz. bu nasıl bir onursuzluktur ki parayla algı yönetimi yapılıyor.inanılmaz. bu kadar mı düşülür be. haa birde bunun gibi bir mor kele vardı yokoldu gitti belkide bu isim değiştirmiş olabilir. benim strateji net veriler sağlam,hedefim 2019 sonuna kadar net. ama senin bir hedefin yok haa var aslında kim kemik atarsa oraya. hadi hayırlı traşlar.

3. Hani sen banladıydın noldu. Yine alıntı yapmaya başlamışssın. ))
    Bakıyorum da dediklerin çıkmayınca vadeyi 2019 sonuna uzatmışsın. Muahahahaha. O zaman da bir kulp bulursun veya yine biriktirmeye devam ediyorum dersin. Ölünceye kadar biriktirirsin. Gerçi ben senin ve supdemci ustadının laflarına zerre inanmam. Benim işim sizin gibi ters kolpacıları deşifre etmek ve ipliklerini pazara çıkartmak. Bunu da yaptım. Yine yapacağım.
    Hadi bakim naşşş.

4.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    ne sefil bir troll bu ya, başkalarınıda kendi gibi züğürt sanıyor. zaten öyle olmasa burada neden trollük yapsın. aloo benim TL gelirim var yani para geliyor,e ne yapayım bu parayı TL faize koyup öldüreyimmi enayimiyim ben, giderim dolarımı alır mis gibi stoklarım.
    Aynen hocam, paramı bankalara ucuza kiralamak yerine ya hisse alırım ya da döviz, altın almak bile mantıklı. Bankalar karını %30 arttırsın, benim maaşım %10 artsın; hükümetle bankaların danışıklı dövüşü.

Yıl sonu TCMB USDTRY beklentisi 3,75 (fazlası bile olabilir). Banka mevduat faiz oranı 1 yıl için net %8,5 (yıl sonuna kadar bunun üçte biri kadar getirisi oluyor).

Bir de katılım bankaları var, faizsiz kazanç veriyorlarmış, bir tarafımla gülerim; zamanında para musluklarını kaptıran arapların bir tarafından uydurduğu faiz, ama faiz değil!

5. TL faizler böyle devam ederse USDTRY de 3.30 lar bile görülebilir.

Ama TL faizler böyle yüksek devam ederse ben kendi adıma, kısa bir süre sonra Dolar Euro ve ALTIN ımı sistem dışına çıkarırım. Küçük yatırımcı olarak varlığımı sigorta olarak garantiye almak isterim.

Malesef faizler Kriptoların elinde dengesini kaybetmiş durumda. Kriptolar yüzünden TL ye yüksek faiz vermenin maliyetini göremiyor büyüklerimiz! Umarım düzelir. Düzelmezse büyük sıkıntılar hepimizi bekliyor bir sonraki global dalgada. Bir sonraki global dalga 2017 Q4 te başlayacak. Bir kaç ay kaldı. Paramın çoğu TL de günlük %14 faiz alıyorum, ama TL faizlerin böyle yüksek seyretmesi beni çok ama çok endişelendiriyor.

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    3.40 olursa yine ugrarim, sonra bi kac sey daha karalariz.. dolara yatirimi hic kesmeyin, hadi iyi aksamlar..
    ytd

6.  Alıntı Originally Posted by gakgun Yazıyı Oku
    Aynen hocam, paramı bankalara ucuza kiralamak yerine ya hisse alırım ya da döviz, altın almak bile mantıklı. Bankalar karını %30 arttırsın, benim maaşım %10 artsın; hükümetle bankaların danışıklı dövüşü.

Yıl sonu TCMB USDTRY beklentisi 3,75 (fazlası bile olabilir). Banka mevduat faiz oranı 1 yıl için net %8,5 (yıl sonuna kadar bunun üçte biri kadar getirisi oluyor).

Bir de katılım bankaları var, faizsiz kazanç veriyorlarmış, bir tarafımla gülerim; zamanında para musluklarını kaptıran arapların bir tarafından uydurduğu faiz, ama faiz değil!
    dostum benim görevim bunların ipliğini pazara çıkarmak,ben insan sarrafı oldum bu piyasada. işsizlikten kafayı kırmış tipler bunlar,trollük yaparak aç kalmamaya çalışıyorlar. faiz başlığındada var bir ALIK, bana diyor senin paran hala bitmedimi nasıl alıyorsun,kafa yok kafa anlamakta zorluk çekiyor. tekrar söylüyorum TL gelirlerim var,çeşme akıyor yani. Akıllı KY çeşme akarken dolarını stoklar.

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku

http://www.imf.org/external/datamapp...ADVEC/WEOWORLD

IMF'nin yayınladığı satınalma gücü paritesi temelli GDP hesaplarına göre türkiye, ispanya'yı geride bırakarak, akdeniz'n 2.büyük, avrupa'nın 5.büyük ekonomisi haline gelmiş.. 2017-nisan itibariyle

dolarcı arkadaşlara peşinen hatırlatayım: bu benim şahsi iddiam değil, iddianın sahibi IMF- küfür ve hakaretlerinizi IMF'ye bildirin, ben sadece mesajı aktardım
    Est. küfür ne haddimize..ben aşağıdaki resmi senin gibi yazanlar için saklıyorum..

Ama sen yine inanma..

Aşağıdaki ''polish'' kelimesinin anlamını bilirsin herhalde..

Kusara bakmada biraz safça davranmışsın..Bu GDP rakamlarını IMF nereden alıyor..

Ha GDP rakamı yukarıdaki graftaki 2015'ten sonra bir kez daha değişti..pardon güncellendi, hatırlatayım..

Cari açık bile pasta cila işlemleri, GDP'ye oranı 8-9'lardan 3-4'lere düştü..

Kusura bakma ama dışarıdan, %5 büyüme felan dendiğinde teflon ülke diye anılıyoruz..haberin var mı bilmiyorum..

Bizim için söylenen ''Toxic üçlü'', ''kırılgan beşli'' vb.. deyimlerini hadi ayrı katagoriye koyalım..

Ha dış mihraklar diyeceksen, hiç tartışmayalım..

8.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Sabahtan beri yazılanları okuyorum...

Hemen herkes dolar düşecek demekte...

Hele hele KaraKemalin 220 kısa dolar kontratı varmış...
    üstad canım sıkkın biraz.. cumartesi sabahı yunanistan'a çıkış yapıcaz maaile, nakit euro lazım, dediler 1 gün valör var en geç yarın satman lazım pozisyonu.. oysa şenlik daha yeni başlamış, gümbür gümbür aşşağa akmaya başlamış meret.. bir yanım diyor- kredi kartlarına nakit avans falan yüklen taşı bu pozisyonu, öbür yanım diyor- manyak mısın üç kuruş karını realize et tatili bedavaya getir, bak power yine yüklenmiş dolar almış, bu çocuk boşuna dolar almaz..

kararsız kaldım, sana danışayım istedim, malum sana saygımız sonsuz.. abimizsin..
    (üni.den çok arkadaşım var daçkalı, sana yetişmez tabii, 10-15 sene vardır arada ama daçka dayanışmasının efsanevi olduğunu bilirim onlardan)

Sayfa 362/1009 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •