-
Bu arada bazı sitemli yazılar okudum. Geçen bu forumu takip nedenimi bahsetmiş tim. Yine düşüncelerim bu yönde paylaşımların ky yararına olduğunu düşünüyorum. Ben bu yazıyı yazarken kimse birine avukatlık yapıyormuşum hissine kapılmasın sadece ve sadece kendi fikrimin bu yönde olduğunu belirtiyorum. Geçenki yazımda son ayrılmış ve bu foruma katılmış olmama sebep olan anımı paylaşmıştım. Affınıza sığınarak bugünde daha uzun yıllar önce yaşamış olduğum başka bir anımı paylaşayım; yine böyle bir paylaşım platformunda burada bulunan arkadaşların bir çoğunun dahi adını duymadığı bileninde unuttuğu bir hisse pazarlandı bu hisse lio yağ idi. Bizim ky mala bodoslama girdi adam donu para etse nakite çevirip koyacak yani o kadar iyi bir tezgah sonuç ne söyleyeyim tahta kapandı. Ky bildiğin avuçladı tabiri buna cuk oturur. Yani demem oki babam bana hisse yazacak olsa ona bile kuşku ile yaklaşırım. Önceki yazımda yazdığımı yineliyorum, burada yazılı olan hiç bir hissede bir lot dahi işlemim olmamıştır mümkün de değildir. Umarım okurken sıkılmamışsınızdır. Hakkınızı helal edin. Selamlarımla.
VIA_A1_1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri