Sayfa 798/1200 İlkİlk ... 298698748788796797798799800808848898 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 6,377 - 6,384 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    doğru diyon bak onu hiç ben bilemedim maliyeti 1 in altında olanda vardır) seni seviyorum dostum
    Ben kotu bır nıyetle yazmadım.2'nın altında malıyetlı bırııs ııcn gıtmıs dedım.Obur turlusunu dusunmedım hıc.
    .İnce ince giydiriyorsun.Sevdiklerine böyleysen ................
    Akıl,adama sermayedir.

2. Sacronu keyfi gıcırdır bugün aslandan vurdu garanti soru cevaplar diyorum ben fotodaki ******** sahol [emoji16][emoji16] deli etti beni bütün güzel indikatörler dönüş sinyali veriyor önceki kesişimlerdeki gibi tepki verir mi acaba üstad sen görüyorsun ytd değildir

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Alıntı Originally Posted by ammonia34 Yazıyı Oku
    Sacronu keyfi gıcırdır bugün aslandan vurdu garanti soru cevaplar diyorum ben fotodaki ******** sahol [emoji16][emoji16] deli etti beni bütün güzel indikatörler dönüş sinyali veriyor önceki kesişimlerdeki gibi tepki verir mi acaba üstad sen görüyorsun ytd değildir

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    yok ya işler kesat bugün :D

aslanıda accık yakaladım.

hiç vaktim yok bu aralar. ama ekran başında olsaydım aslan kaçmazdı. Ellaammm :D :D
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

4.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    yok ya işler kesat bugün :D

aslanıda accık yakaladım.

hiç vaktim yok bu aralar. ama ekran başında olsaydım aslan kaçmazdı. Ellaammm :D :D
    Sacro Zoren hızlı başladı...

SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    ekgyo du 3,15 dan 2,95 yükselmiş )) beyer şaka bir yana eğer bist 100 kağıdını boşverin sanayide boşverin tekniğide boşverin eğer bist 100 de bir banka almış olsaydınız şu an minumum paranız yüzde 70 artıda olurdu halk veya vakıf olsaydı yüzde 90 artıda peki hesabınıza bakın sizin elinizde ne var günlük bakmayın olaya şuanada borsada çıksanız ne kadar kardasınız bunu iyi düşünün çektiğiniz stres bütün zamanını buna vermek ve ailene zaman ayıramamak cabası burdaki kimse sizin abinizz ananaınzz babanız değil herkes cebindeki paraya bakar en son sana bakar akıllı olun boşuna burda kendinizi yem etmeyin sizinle tahta kaldırılıp mal boşaltılmadığından eminmisiniz ky kaldır hop ben inerim hadi eyvallah)))
    Sayın topik sahibi bu iddaalardan ya gocunmuyor yada susup cevap hakkını kullanmayıp arkadaşın iddialarını kabul ediyor.
    Topiği takip eden ve burada çokça dillendiren bir hisseden (LİNK) güzel zarar etmiş bir üye olarak bana da mantıklı geliyor bu yazdıkları.
    Aklımızda soru işaretleri kalmasın değil mi?

6. Arkadaşlar tukaş için yorumlarınız nedir?

Alıntı Originally Posted by Escalante Yazıyı Oku
    Sayın topik sahibi bu iddaalardan ya gocunmuyor yada susup cevap hakkını kullanmayıp arkadaşın iddialarını kabul ediyor.
    Topiği takip eden ve burada çokça dillendiren bir hisseden (LİNK) güzel zarar etmiş bir üye olarak bana da mantıklı geliyor bu yazdıkları.
    Aklımızda soru işaretleri kalmasın değil mi?
    gocunmammı lazım.

ben linki kaçta söyledim 7 lirada kaça gitti 8,80 e.

ben girdim çıktım.

tepede satamayıpta zarara giren. stop kullanmayanlar için kimse kusura bakmasın.

analizlerimi buraya yapıştırın bakalım.

bana olan tebrikleri herkesin kar ile sattığını buraya yapıştırmayım.

beni konuşturmayın.

valla ağır konuşurum.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

8.  Alıntı Originally Posted by eraser_k Yazıyı Oku
    Arkadaşlar tukaş için yorumlarınız nedir?
    Tukaş iyi bir haber gelir bir gün veya tek seans gider.Sattın sattın satamadin ikinci bir iyi haberi bekle.Bu aralar arsalarına konut imari onaylandı galiba elinde varsa satma mutlaka kazandırır Oyak taken böyleydi.Bu sahiplerini Bilmem .yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 798/1200 İlkİlk ... 298698748788796797798799800808848898 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •