Sayfa 380/1009 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,146
     Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    Hımm dolar neden düşüyor yatırımlar neden artıyor acaba
    Elin kesesinden yaptığın yatırım taşa toprağa olursa bunu acısı ileride fena çıkar...özel sektör devasa borçlandı.....artık gerçek dünyaya dönün..Güzel şeyler yapılmadı mı? yapıldı..mesela sağlık çok daha iyi,duble yollar yapıldı...ama hepsi borçla....
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. Hukuk darbesi yaptılar olmadı... Askeri darbe yaptılar olmadı.. Şimdi yapacakları ekonomik darbe.. Bunun lamı cimi yok.. Yapacaklar bunu..
    Benim kızdığım; yöneticilerin polilist yaklaşımları, ekonomimiz şöyle iyi böyle iyi.. borsamız uçtu gidiyor .. Devletin en tepesindeki Ada'm bile borsa yükseldi diye diline doluyor!!!! Gerçekleri göz ardı edip , Tufaya geleceklerini anlayamıyorlar yada biliyorlar da çaresizlikten yapacak bir şeyleri yok... Petrol bağımlısı, enerji bağımlısı bir ülke rüyadan uyanıp gerçekleri ile ekonomiye yön vermesi gerekirken bunlar pembe bulutlar üzerinde uçuyor Mutlu oluyor.. Ocak ayında 9-10 milyar dolar sıcak para bu memlekete girdi mi? Girdi.. Halen duruyor bu para ... Nasıl aniden girdiyse aniden de hemen gider .. Bunu bile zor göğüslersin şu durumda allak bullak olursun anında.... Geçtinizki sistemli bir şekilde Türkiye'nin üzerine gelinince olacakları tahmin bile edemiyorum... Neticede daha dün bir darbe girişimi olmuş ve 6 ay bir yıl geçmiş ve Türkiye'nin ekonomisi eskisinden daha iyi olmuş !!!!!!!! Yahu aklınızı başınıza alın, gerçeklerle iyi yüzleşin ve doğru hamle yapın.. İyi olmayan ekonomiyi iyi göstermek kendini kandırmaktır. Özel sektörün 300 milyar dolar borcu var... Bunun yarısı 150 milyar doları 2018 yılında ödenecek vadesi doluyor.. Alacaklıda bu işin farkında Nasıl kurtarım paramı Türkiye'den diye adamları Ateş'ler basıyor...ana parayı kurtarsam acaba sonrada faizini alabilirmiyim derdinde adamlar.... Bizim yöneticilerde ekonomi uçtu gidiyor , her şey günlük gülüstanlık... Hiç bir sorun yok !!!!! Nereye kadar ha nereye kadar... Kesinlikle incelen ip kopacak ve çokta uzun değil bu süreç haberiniz ola dostlar.

3.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    Hımm dolar neden düşüyor yatırımlar neden artıyor acaba
    Saka mi bu ?

Ben bu kadar saf oldugunuza inanmiyorum Sn.Rumenigge.

Siz bizi calistiriyorsunuz.

4. Bu kadar akli basinda adam size anlatiyor, anlatiyor, anlatiyor.

Arada bir cikiyor, bunlari yaziyorsunuz.

Nasil bir dusunce dunyaniz var anlasilir gibi degil.

5. Dolar düşüyor mu düşüyor. İtalyanın İspanyanın durumu bizden daha mı iyi? Biz beğenmesek de, tahvilimize borsamıza yabancı talebi var, kabul etmek lazım.

6.  Alıntı Originally Posted by MrK Yazıyı Oku
    Dolar düşüyor mu düşüyor. İtalyanın İspanyanın durumu bizden daha mı iyi? Biz beğenmesek de, tahvilimize borsamıza yabancı talebi var, kabul etmek lazım.
    bunlara ancak HALK inanır.

7.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    şu forumdaki konularla halkın %1'ini bile ilgilendiğini sanmıyorum. hele 90 lı yıllar şimdiki ekonomi yönetimindeki yeni yetmeler bile hatırlamaz. o yıllarda enflasyonu bu MB avansı oluşturuyordu,2001 sonrası bu bozuk düzene son verildi ama 2013 sonrası bu bozuk düzen kademe kademe geri dönmeye başladı. acısı çok kötü çıkacak. dolar 3 sene sonra 10 TL olsa bile şaşırmam.Bu KGF çok büyük bir hainlik.
    Hahahaha 2013 e kadar iyiymiş. Yıla dikkat edin. Pensilvanya taraflarında bir şarlatanla yakınlık olabilir mi?

8. Grafik ortalamalar.

USDTRY de son bir büyük atak bekliyorum. Sonra 2018 den itibaren uzun sure ALTIN zamanı. Bence tabi. 2017 sonunda bende 1 cent bile USD kalmaz. Ama ondan once büyük bir DXY atağı olacak. USDTRY de bundan nasibini alır.

Kademe kademe her yaptığınız kar parayı fiziksel ALTIN olarak depolayın.

Sayfa 380/1009 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •